Catalina Bozianu este noul presedinte al PMP Prahova

Publicat in Politica 09 Mai 2014 2854 ori
Google+ WhatsApp
Catalina Bozianu este noul presedinte al PMP Prahova
Catalina Bozianu este noul presedinte al PMP Prahova

Comitetul Executiv al Partidului Miscarea Populara, filiala Prahova, a hotarat in cadrul sedintei de miercuri, 07.05.2014, numirea doamnei Catalina Bozianu in functia de presedinte al filialei.

 

 

         

Decizia a fost stabilita ca urmare a propunerii facute de domnul Costel Horghidan, care a ales sa se retraga din functia de presedinte interimar al PMP Prahova.

         

Cu acest prilej, Catalina Bozianu a declarat: "Ii multumesc domnului Horghidan pentru propunere, precum si celorlalti colegi pentru votul de incredere acordat. Partidul Miscarea Populara se afla in fata primului test al alegerilor si ne dorim sa obtinem un scor de minimum zece procente, obiectivul imediat urmator fiind ca pana in iarna acestui an sa ne situam intre primele trei partide din judet ca si preferinte in randul electoratului."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.