Preşedintele CJ Prahova Mircea Cosma s-a întâlnit cu Ministrul Fondurilor Europene. Ce DECIZII s-au luat

Publicat in Administratie 17 Februarie 2015 1435 ori
Google+ WhatsApp
Preşedintele CJ Prahova Mircea Cosma s-a întâlnit cu Ministrul Fondurilor Europene. Ce DECIZII s-au luat
Preşedintele CJ Prahova Mircea Cosma s-a întâlnit cu Ministrul Fondurilor Europene. Ce DECIZII s-au luat

În vederea definitivării bugetului pe anul 2015 şi a pregătirii proiectelor pentru fonduri europene, sesiunea 2014-2020, o delegaţie a Consiliului Judeţean Prahova s-a întâlnit astăzi, 16 februarie 2015 cu Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici dar şi cu principalele departamente ale acestui minister.

 

A fost analizat stadiul implementării proiectelor din cadrul POS Mediu : „Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare în judeţul Prahova”, „Sistem de management integrat  al deşeurilor în judeţul Prahova” şi au fost luate în discuţie problemele întâmpinate, stabilindu-se un pachet de măsuri pentru impulsionarea activităţii pe şantierele unde se desfaşoară aceste lucrări.

Totodată, au fost abordate problemele de finanţare ale proiectelor: Reabilitare - termoficare circuit secundar al primăriei Municipiului Ploieşti, alimentarea cu apă a zonei de est a Judeţului Prahova (conducta de apă Ploieşti-Mizil), parc fotovoltaic de 8MW pentru alimentarea cu energie electrică a tuturor instituţiilor subordonate Consiliului Judeţean, inclusiv al celor doua spitale, Polul Naţional de Creştere Ploieşti Prahova 2014-2020, precum si participarea la Programul Transfrontalier Republica Moldova.

Din partea Judeţului Prahova au participat: Rodica Paraschiv  - prefect, Mircea Cosma- preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Cozia Georgescu - coordonator POL Crestere Ploieşti, Silvia Constantinescu - director executiv adjunct Direcţia Absorbţie Fonduri Europene - Consiliul Judeţean Prahova, Marius Preda - Director al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru managementul apei”- Prahova.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.