Şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Prahova LIVE VIDEO

Publicat in Politica 29 Iunie 2016 Actualizat: 29 Iunie 2016 3161 ori
Google+ WhatsApp
Şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Prahova LIVE VIDEO
Şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Prahova LIVE VIDEO

Astazi, la ora 9.00 a început şedinţa de constiuire a Consiliului Judeţean Prahova pentru mandatul 2016 – 2020. Pe ordinea de zi se află validarea celor 37 de consilieri și alegerea președintelui și vicepreşedinţilor.

 

 

UPDATE 10.40 Propunerea PSD pentru funcţia de preşedinte al CJ Prahova este Bogdan Toader. PNL l-a propus pe Iulian Dumitrescu.

În cazul in care se voteaza in favoarea partidului din care se face parte, in privința desemnării echipei de conducere a instituției nu se așteaptă surprize, Bogdan Toader fiind deja susținut de alianta PSD-ALDE, care deține majoritatea (20 consilieri din 37), pentru a ocupa funcția de președinte CJ în următorii 4 ani.

De asemenea, funcțiile de vicepreședinți vor fi ocupate, cel mai probabil, Vasile Pătraşcu (ALDE) şi Cătălina Bozianu (PMP), votul secret fiind, practic, doar o formalitate.

Reamintim că, în urma alegerilor din 5 iunie, structura politică a Consiliului Judeţean este următoarea: PSD - 16 consilieri, PNL - 15 consilieri, ALDE - 4 consilieri, PMP -2 consilieri. Pentru asigurarea cvorumului era necesară prezenţa a 25 de consilieri (două treimi din numărul total).

VEZI AICI LIVE VIDEO

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.