FCSB-Petrolul, dat pe mâna unui arbitru de 30 de ani!

Publicat in Sport 01 Aprilie 2015 2656 ori
Google+ WhatsApp
FCSB-Petrolul, dat pe mâna unui arbitru de 30 de ani!
FCSB-Petrolul, dat pe mâna unui arbitru de 30 de ani!

Returul din semifinala Cupei României care se va disputa mâine seară, de la ora 21:30, pe „Naţional Arena”, va fi arbitrat de George Cătălin Găman, fratele de numai 30 de ani al internaţionalului român de la Astra Giurgiu. Meciul va fi transmis în direct de ProTV. Marius Avram va conduce cealaltă semifinală care se joacă în această seară, Universitatea Cluj – CFR.

George Găman a mai arbitrat echipa din Ghencea în Cupa României în sezonul 2013-2014, la jocul cu ACS Poli Timişoara, scor 2-0 pentru "roş-albaştri". În acelaşi sezon a mai condus un meci al Stelei în campionat, 3-0 cu FC Braşov. Campioana nu a pierdut niciodată cu el la centru. În sezonul 2012-2013, Steaua câştigase, cu el la centru, şi la Gloria Bistriţa, scor 1-0.

Găman a condus un singur meci al Petrolului de când echipa a promovat în Liga 1. În sezonul 2012-2013, ploieştenii au câştigat cu 2-0 în faţa celor de la „U” Cluj, la Ploieşti. Găman este un pariu al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Se doreşte propulsarea lui pe plan internaţional, astfel că acest joc reprezintă o şansă uriaşă pentru a arăta că este în stare să conducă un meci cu miză.  

sursa: prosport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.