CS Fotbal Petrolul Ploiești SA?

Publicat in Sport 13 Iulie 2016 3879 ori
Google+ WhatsApp
CS Fotbal Petrolul Ploiești SA?
CS Fotbal Petrolul Ploiești SA?

După ce reprezentanți ai Uniunii Suporterilor Petrolişti (USP), ai Asociaţiei Petrolul 52 şi Valeriu Răchită, consilierul primarului Adrian Dobre pe probleme sportive, s-au regăsit la aceeaşi masă pentru găsirea celei mai bune soluţii pentru revitalizarea Petrolului, rezolvarea a apărut după două ore de discuții.

Viitorul imediat implică soluția unui CIS nou, cel al președintelui Florin Goruneanu, numit Petrosport, urmându-se crearea unei structuri noi în care să fie inclusă și Uniunea Suporterilor Petroliști. Este doar o soluție de compromis pentru ca echipa să poată fi înscrisă în campionat, dar, în această ipostază, este greu de înțeles de ce nu s-a ales varianta CIS-ului Petrolul 52!

Există varianta ca, dacă se dorește organizarea clubului ca societate pe acțiuni (SA), echipa să se numească Club Sportiv Fotbal Petrolul Ploiești SA. Până la momentul în care CIS-ul SC FC Petrolul Ploiești SA va fi abrogat de la Registrul Sportiv și echipa se va putea numi FC Petrolul Ploiești SA!

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.