Răzvan Lucescu: “Botoșenenii nu trebuie subestimați”!

Publicat in Sport 02 August 2014 2312 ori
Google+ WhatsApp
Răzvan Lucescu: “Botoșenenii nu trebuie subestimați”!
Răzvan Lucescu: “Botoșenenii nu trebuie subestimați”!

Meciul de mâine dintre Petrolul și FC Botoșani a fost prefațat de Răzvan Lucescu într-o conferință de presă organizată în acestă după-amiază la sala de profil a arenei “Ilie Oană”.

 

Iată, condensat, principalele idei despre amintitul joc în opinia tehnicianului principal al “lupilor”:

 

“În primul rând ar trebui să fim concentrați și să nu subestimăm adversarul. Moldovenii alcătuiesc o echipă tenace, care a obținut rezultate pozitive în partidele de pregătire și care, sunt convins, nu vor precupeți niciun efort pentru a scoate ceva din meciul de mâine. Ei nu au nicio presiune, vin să joace și să spere. Noi suntem între două meciuri europene, cu siguranță că vor exista și câteva schimbări în echipa de bază, dar acest lucru este normal de vreme ce suntem angrenați în mai multe planuri de luptă. Băieții sunt în regulă cu pregătirea fizică, poate doar atacantul N’Kony să fie incert, cel puțin așa mi-a comunicat doctorul Stamatescu. Poate fi o simplă contractură, nu este cazul să disperăm! Oricum, cu toate că la acest moment știu echipa care va intra la meciul de mâine, aștept să văd implicarea la antrenamentul de seară și abia apoi o pot anunța! Nicidecum la acest moment!” a conchis coach-ul Petrolului.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.