Până să dea piept cu elvețienii, Iordănescu s-a enervat pe ziariștii români!

Publicat in Sport 14 Iunie 2016 1359 ori
Google+ WhatsApp
Până să dea piept cu elvețienii, Iordănescu s-a enervat pe ziariștii români!
Până să dea piept cu elvețienii, Iordănescu s-a enervat pe ziariștii români!

Anghel Iordănescu s-a prezentat la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Elveţia alături de Claudiu Keşeru, Alexandru Chipciu şi Cristian Săpunaru.

Toţi cei patru au avut un subiect comun, calculele pentru calificarea din grupe, dar admit că România va avea un meci dificil, mâine, împotriva Elveţiei.

"După meciul cu Franţa principala noastră ocupaţie a fost recuperarea mentală. Cu Franţa ne-am creat oportunităţi de a marca, dar a trebuit să ne recunoaştem învinşi. Atmosfera în cadrul echipei noastre e bună. E o atmosferă de lucru. Ne aşteaptă o echipă valoroasă. Elveţia e o echipă experimentată, dacă nu mă înşel din 2004 a participat la toate turneele finale. Sper ca băieţii să repete jocul bun cu Franţa. Obiectivul FRF e ieşirea din grupe. Îmi dă speranţe faptul că am bătut Georgia în amical, o formaţie care a bătut Spania", a spus Iordănescu la conferinţa de presă.

Nervi la conferință!

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, selecţionerul României s-a arătat deranjat de întrebarea unuia dintre trimișii speciali ai Gazetei Sporturilor în Franța, Justin Gafiuc, legată de subiectul Denis Alibec şi despre o presupusă relaţie tensionată cu secunzii. Iordănescu s-a supărat și a ripostat.

"Aş vrea să vă spun că dumneavoastră personal dezinformaţi, sunteţi un mare mincinos. Am să vă dau alte amănunte între patru ochi! Atmosfera din cadrul lotului e foarte bună. Eu nu-l apăr pe Alibec. E foarte greu să ştiu ce a făcut el. Niciunul dintre secunzi nu mi-a spus că Alibec ar fi fost la cabină sau că ar fi fumat. Vreau să fiu foarte clar, cred că dumneavoastră sunteţi un ziarist care mai bine rămâneaţi acasă", a adăugat Iordănescu.

Ce au spus jucătorii prezenți la conferință

"Mă încearcă un sentiment extraordinar că voi juca în Franţa, ţara unde am evoluat atâţia ani. Îmi doresc foarte mult să joc mâine, voi fi motivat 150%" - Claudiu Keşeru

"Suntem optimişti în continuare. Am făcut un joc foarte bun cu Franţa, doar neşansa a făcut să pierdem meciul. Vrem să câştigăm cu Elveţia şi să ne calificăm din grupă. Cred că va fi un meci echilibrat. Noi vom intra la fel de motivaţi cu Elveţia cum am fost şi cu Franţa. Toate meciurile de la EURO sunt grele. Eu am venit la echipa naţională pentru a face performanţă, nu mă gândesc să joc neapărat eu, important e să mergem mai departe" - Alexandru Chipciu

"Urmează un meci greu, cu o echipă care joacă un fotbal frumos. Sper să câştigăm pentru a ne apropia de calificare. Elveţia îşi gestionează foarte bine momentele din joc. Ce s-a întâmplat la Rapid trebuie să răspundă cei care sunt vinovaţi, că au făcut mult rău acestui club" - Cristi Săpunaru

sursa: gsp

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.