HBO pregătește continuări ale serialului „Game of Thrones”

Publicat in Ştiri Internaţionale 06 Mai 2019 558 ori
Google+ WhatsApp
HBO pregătește continuări ale serialului „Game of Thrones”
HBO pregătește continuări ale serialului „Game of Thrones”

Autorul seriei „Game of Thrones / Urzeala Tronurilor”, scriitorul George R. R. Martin, a scris pe blogul său personal că HBO are în pregătire trei show-uri, continuări ale serialului fenomen, însă a evitat să dea multe detalii.

 

 


„Am avut cinci continuări diferite ale «Game of Thrones» la HBO, iar trei dintre ele merg înainte frumos. Una pe care nu ar trebui să o numesc «The long night» va fi filmată anul acesta, iar alte două sunt în stadiul de scenario, dar se apropie. Despre ce sunt? Nu vă pot spune. Dar poate ar trebui să consultați «Fire and Blood» și să vă faceți propriile teorii”, a scris Martin, potrivit Deadline.
Acţiunea „Fire & Blood” este un prequel al „Game of Thrones” și are loc cu 300 de ani înainte de cea din serialul HBO. „Game of Thrones”, ajuns la al optulea sezon, se va încheia pe 19 mai.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.