Ce faci dacă primeşti 3 facturi la energie şi nu le poţi plăti

Publicat in Ştiri Naţionale 28 Octombrie 2022 961 ori
Google+ WhatsApp
Ce faci dacă primeşti 3 facturi la energie şi nu le poţi plăti
Ce faci dacă primeşti 3 facturi la energie şi nu le poţi plăti

Sunt situaţii în care românii primesc 3 facturi la energie. Cătălina Porumbel a prezentat la emisiunea "Decisiv" ce poţi face dacă primeşti 3 facturi la energie.

"Noi în momentul de față întâmpinăm probleme pe un anumit segment de consumator - consumatorul, între 100 și 300 de kilowați oră pe lună - în rest nu au intervenit modificări, deci nu ar trebui să avem vreo problemă. Modul în care se facturează este în funcție de cum s-a căzut de acord între furnizor și consumator.
Adică nu pot să-mi închipui o singură factură pe 6 luni sau o singură factură pe 5 luni. O factură se emite așa cum ai căzut de acord, o dată pe lună, o dată la 2 luni, depinde cum ai contract", a spus Dana Daraban, director executiv al Asociaţiei Companiilor de Utilităţi din Energie.

Ce faci dacă primeşti 3 facturi la energie
1. faci o solicitare către furnizor
2. ceri amânarea termenului de plată a facturii
3. ceri plata în rate a facturilor

În urma discuțiilor premierului Nicolae Ciucă cu președintele Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen, Guvernul României va trebui, ca până la finalul lunii noiembrie, să vină cu o nouă ordonanță de urgență în ceea ce privește energia.

Ordonanța de urgență presupune o semi-reglementare pe piața energiei. Asta înseamnă că nu va fi o reglementare clasică, ci va avea și o componentă de piață liberă, sau o piață ”administrată”.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.