Loredana Chivu a fost ofertată de producătorii lui Rodrigo Alves, alias ”Păpuşa Umană” Ken, însă a zis ”Pas”!Rodrigo Alves, alias ”Păpuşa Umană” Ken, a venit în vizită în România, unde a întâlnit-o pe Loredana Chivu.

 

 

 

Bărbatul, celebru pentru cele peste 50 de operaţii estetice, a rămas înmărmurit când a văzut cum arată Loredana Chivu în costum de baie. ”Păpuşa Umană” Ken a pipăit-o pe posterior pentru a se convinge că este natural, dar şi pe sânii siliconaţi. Fosta asistentă TV se pare că nu a fost deloc atrasă de împlinirea ”visului american” şi a refuzat oferta. Blonda a ales celebritatea sigură din România, preferând să nu rişte, cumva, să ajungă o necunoscută în lumea marilor vedete de la Hollywood.
”Da, într-adevăr primisem o ofertă din partea producătorului lui Rodrigo Alves. Trebuia să merg la un interviu acolo, dar nu am mai ajuns în America. Am refuzat. Am dat un interviu pe Skype, am primit o invitaţie de la producător, dar nu am mers să o onorez pentru că am foarte mult de muncă aici. Am multe proiecte noi. Unele, da, sunt şi pentru TV”, a declarat Loredana Chivu.
”«House of Dolls» se cheamă emisiunea. Eu i-am făcut o poză Loredanei şi am pus-o pe pagina mea de Instagram. Producătorul meu m-a sunat şi m-a întrebat cum este ea, iar acum urmează să vină la Los Angeles. Vii, nu?”, spunea Rodrigo Alves la vremea respectivă.

Iniţial, Loredana Chivu s-a arătat încântată de ofertă: ”Am primit o ofertă de la producătorul emisiunii la care apare Rodrigo, se numeşte House of Dolls... Mâine o să dau interviul şi vom vedea. Important este cum arăt. Mă bucur că o să văd Los Angelesul cu această ocazie”.

Anamaria Prodan a luat foc din cauza unui transfer şi a folosit un limbaj foarte dur, supărată pe faptul nu a fost inclusă în mutare.

 

 


Sexy-impresara foloseşte un limbaj dur şi s-a ”dezlănţuit” la telefon din cauza unui transfer. Cel mai probabil, soţia lui Laurenţiu Reghecampf discută cu Virgil Colfescu, iar în ecuaţie mai intră şi Alessandro Acri, un cunoscut agent din Italia, dar şi scouter la AC Milan.

„Virgile, îmi spui şi mie în @#$ mea că trebuie să semneze Craiova actele, a treia parte pentru Verona? @#$ mea... Îmi spui sau nu-mi spui? Că e jucătorul meu... Că dacă nu, nu mai reziliez niciun contract cu Craiova şi mai faceţi @#$ transferul. Las-o în @#$ mea... Suntem prieteni, prieteni dar eu stau şi nu ştiu nimic. Tu lucrezi, tu faci în @#$ mea, iar tu nici bunul simţ măcar să-mi dai un mesaj. Spune-i lui Acri că-mi bag @#$ în familia mă-sii şi vă %*& în gât că faceţi transferul ăsta fără mine când o zbura porcul. Că-s a treia parte din contract şi vă luaţi la %*& toţi!”, sunt vorbele mai mult decât aspre ale “Prodancei”.Înregistrarea necenzurată este strict interzisă! Anamaria Prodan şi-a pus la punct interlocutorul, care nu a avut puterea să ofere vreo replică. Un lucru este, însă, cert. Sexy-impresara pune mult suflet atunci când vine vorba de un transfer şi este dispusă să meargă până în pânzele albe. Dacă facem abstracţie de limbaj, este de înţeles faptul că dreptatea este de partea “Prodancei”. Pentru că, în mod, normal agentul ar fi trebuit anunţat, mai ales că era a treia parte din contract. Astfel că ieşirea soţiei lui Laurenţiu Reghecampf este, oarecum, firească.
De altfel, Anamaria Prodan este cunoscută pentru faptul că este apropiată de fotbalişti şi nu ezită niciodată să le ia apărarea. Recent, impresara a lansat un atac dur la adresa lui Mihai Stoica, director sportiv al roş-albaştrilor, după ce acesta i-a criticat în public pe Denis Alibec şi Cătălin Golofca.

“Ce oameni penibili şi duplicitari! Răul echipei... Bălan a făcut rău echipei... Când nu te ridici la nivelul acestor jucători şi nu reprezinţi nimic este firesc să ai frustrări. Baftă, Steaua! Good luck Golofca şi Alibec! Sunteţi foarte buni, iar eu am încredere oarbă în voi", a scris Anamaria Prodan pe contul personal de socializare.

EBA a trecut peste divorț si a ieșit pe furiș cu noul său iubi. Pe acesta îl cheamă Cătălin Tomata și deține un restaurant în București și o fostă iubită foarte frumoasă cu care a fost împreună aproape doi ani de zile și de care se pare că s-a despărțit la începutul acestui ani.

 

 

 


O noapte albă în doi, povestită pas cu pas
Săptămâna trecută, după o noapte în Loft, pardon o jumătate de noapte, EBA s-a întâlnit cu noul ei iubit. După ce-a tras mașina frumușel, la întoarcerea din club, în fața uneia dintre casele lui Traian Băsescu, cea din Mihăileanu, pe la ora 2:30 noaptea, EBA a butonat frenetic smartphone-ul timp de vreo 10 minute. Apoi a intrat regește în casă, aprinzând toate luminile vilei. Pe măsură ce EBA s-a retras (bănuim noi) spre iatac, luminile s-au stins una câte una, doar una rămânând aprinsă. Lumina EI. Lumina cu L mare. Lumina aia din vechiul cântec folk-rock al celor de la Semnal M, din cauza ”la care” nu știa omul dacă fata e trează sau visează.Ei bine, EBA era trează. Ori asta, ori iubitul are deja cheile de la mega-casă. Spunem asta pentru că, la ora 3:40, a ajuns și el, a trecut prima dată discret pe lângă casă, a intrat în celebra (la Antena 3, cel puțin) „casă din Mihăileanu” și, în aceeași lumină a acelorași evenimente, au petrecut împreună înăuntru circa o oră și jumătate. Timp suficient, am zice noi, deși doamnele s-ar putea să strâmbe din nas. Cum adică ”suficient pentru ce?”, copii? Suficient ca să li se facă foame, normal. Și suficient și pentru un duș, pentru că Elena avea să poarte altă garderobă când va fi ieșit din nou din casă, în aceeași noapte, și EBA chiar nu pare genul care să nu se bage sub jet de apă și să-și ia direct alte haine.
Era în jur de ora 5 așadar când au plecat împreună prin oraș. Au ieșit din casă pe rând, mai întâi el, parcă cu un licăr de amor în priviri, apoi ea, cu hainele schimbate, după cum spuneam. S-au urcat în mașina condusă de ea și au mers aiurea, aparent fără o destinație precisă, așa cum faci când vrei să te pierzi cu persoana iubită chiar și-n orașul pe care-l știi ca-n palmă. Au oprit în zona Unirii, de unde el și-a cumpărat o pizza, semn că dragostea nu ține de foame în 2017, pizza pe care a mâncat-o jovial, studențește, pe scaunul din dreapta, undeva în zona Academiei Militare, după care SUV-ul a început să ruleze fin înspre vestul orașului.
De ce înspre vest? Pentru că el stă în Drumul Taberei, măi, spuneți și voi dacă nu e drăguț! Cătălin a fost lăsat așadar acasă, pe la ora 6 dimineața, iar EBA a plecat singură și (presupunem noi) fericită, înspre zona de bogați unde nu se lucrează la metrou de o eternitate, pentru că ghiciți ce, nici n-au nevoie de metrou, ha!
Îi felicităm pe amândoi și le spunem că-i mai așteptăm prin oraș, iar pe Elena o felicităm bonus pentru cât de incredibil arată în ultima vreme, de când și-a dedicat viața sportului și stilului de viață sănătos, așa cum ea însăși a anunțat că e foarte important ”odată ce-ai trecut de 35 de ani”.

Călătorii experimentați sunt conștienți că diverse companii aeriene au politici diferite, dar fiecare oferă mai multe servicii gratuite la bordul aeronavelor, dar pasagerii obișnuiți nu prea cunosc aceste opțiuni sau cred că se percep taxe suplimentare pentru ele.

 

 

 

Ai în continuare cele mai interesante lucruri care îți pot fi utile pe durata următoarei tale călătorii cu avionul.

1. Accesorii pentru confortul tău

Pături, perne și măști de dormit sunt pe inventarul pentru fiecare pasager, chiar și pe timpul zborurilor scurte. În plus, dacă te simți mai confortabil descălțată, ai putea cere însoțitorilor de zbor o pereche de șosete sau papuci. Pe timpul zborurilor mai lungi, pasagerii ar trebui să primească din start, dacă nu, au dreptul să ceară, câte un set de igienă personală care conține cel puțin pastă de dinți, săpun și șervețele umede, iar unele companii aeriene includ chiar și un balsam de buze și o cremă de mâini.

2. Meniu special

Dacă îți cumperi biletul din timp, cu cel puțin 24 de ore în înainte de călătorie, poți cere un meniu special, în funcție de dieta pe care o ții. Multe companii oferă o gamă variată de meniuri de post, pentru copii, vegetariene sau kosher și nu va trebui să plătești nimic în plus.

3. Snaksuri și băuturi

În timpul zborurilor, s-ar putea să poți cere o pungă gratuită de chipsuri sau un suc, dar din păcate, acest serviciu este gratuit doar la anumite companii, dar poți întreba politicos orice însoțitor de zbor dacă mai are ceva de ronțăit.

4. Ciocolată caldă

Apa, ceaiul și cafeaua sunt cele mai cerute băuturi în timpul zborurilor, dar multe companii și-au extins oferta astfel încât să cuprindă și ciocolată caldă. Trebuie doar să întrebi dacă au.

5. Scaune confortabile

Când îți cumperi biletul, poți alege un scaun mai confortabil, unde să ai mai mult loc pentru întinderea picioarelor. Pentru a sta mai bine pe durata zborului va trebui să discuți acest lucru din timp, fiindcă locurile sunt limitate, de obicei în dreptul aripilor, iar unele companii percep o taxă suplimentară pentru ele. Dacă acestea sunt libere, însoțitorii de zbor te vor ajuta cu plăcere să-ți schimbi locul.

6. A doua masă

Mâncarea este mereu inclusă în prețul biletului, dar unii pasageri au un apetit diferit în timpul zborului. Dacă mai vrei ceva de mâncare, nu fii timidă, întreabă dacă a mai rămas ceva în plus, deoarece unele persoane e posibil să fi refuzat și astfel lor să le rămână mai multe porții în plus.

7. Medicamente uzuale

Toate companiile aeriene au la bordul aeronavelor câte un kit de prim ajutor și orice pasager are dreptul să ceară gratuit unele medicamente, precum pastile de durere, de rău de mișcare, antihistaminic sau altele. Însoțitorii de zbor sunt instruiți pentru astfel de probleme.

8. Bone pe termen scurt

A devenit mult mai ușor să călătorești cu copii pe avion, pentru că aceștia pot fi puși pe locuri speciale, daca este cumpărat din timp un bilet cu rezervare. În plus, însoțitorii de zbor vor avea mai multă grijă de cei mici când părinții se duc la toaletă și multe companii deja primesc copii care călătoresc singuri.

9. Divertisment

La bordul aeronavelor se găsesc anumite mijloace de ocupare a timpului, precum reviste, aparate radio și monitoare pe care pot fi urmărite diverse filme.

10. Tur al cabinei

Unele companii încurajează pasiunea pasagerilor pentru aparatele de zbor și copiii care vor să devină piloți și chiar dacă nu vei auzi despre acest serviciu la ghișee, poți întreba politicos dacă ai vreo șansă să vadă copilul unde lucrează piloții, șansele vor fi însă mai mari dup aterizare.

sursa: feminis.ro

Slovenia va interzice din 2030 înmatricularea maşinilor noi echipate cu motoare pe benzină şi motorină.Din 2030, noile înmatriculări vor fi posibile doar pentru maşinile care emit mai puţin de 50 g CO2/km iar în prezent numai vehiculele hibride şi electrice îndeplinesc acest criteriu, au precizat autorităţile slovene.

 

 

 

Din 2025 va fi posibilă doar înmatricularea maşinilor care emit mai puţin de 100 g CO2/km, ceea ce-i ca permite Sloveniei să-şi reducă emisiile de gaze de seră cu 9% din 2020 până în 2030.Guvernul de la Ljubljana vrea ca până în 2030 cel puţin 17% din automobilele personale să fie electrice sau hibride, faţă de mai puţin de 0,1% din total în prezent.Săptămâna trecută și autoritățile franceze au anunțat că mașinile cu motoare convenționale vor fi interzise în Paris începând cu anul 2030.

Câinii sunt partenerii noștri cei mai loiali. Împărțim zeci de lucruri cu ei. Chiar și patul nostru.

 

 


Dar e sănătos să dormi în același pat cu patrupedul tău? La întrebarea asta și-au răspuns cercetătorii de la Mayo Clinic.În urma unui studiu, aceștia au descoperit că locul pe care îl ocupă câinele în dormitor poate influența atât calitatea somnului stăpânului, cât și sănătatea acestuia.
Echipa de cercetători alcătuită din specialiști în pneumologie, statisticieni și psihologi a studiat 40 de adulți sănătoși, care nu sufereau de tulburări ale somnului și care au împărțit același dormitor cu câinii lor.

Timp de cinci luni, participanții au fost evaluați, iar în decursul a șapte nopți atât ei, cât și câinii lor, au purtat dispozitive de monitorizare a activității.

În cazul stăpânilor, dormitul alături de câini a determinat trezirea de mai multe ori în timpul nopții, dar pentru patrupezi acest obicei a îmbunătățit calitatea somnului.

Oamenii de știință au analizat și eficiența somnului. Persoanele care dormeau în aceeași cameră cu animalele, însă nu îi lăsau în pat au avut un nivel al eficienței somnului de 83%, iar cei care împărțeau patul cu acestea au avut o rata de eficiență a somnului de 80%.

Însă unele probleme au apărut în urma prezenței câinilor în pat. Acest obicei i-a determinat pe stăpânii lor să se trezească de mai multe ori în timpul nopții în comparație cu cei care își țineau patrupedele pe podea.

Medicii au concluzionat că somnul întrerupt poate avea efecte negative asupra stării de dispoziție si a nivelului de atenție.

Însă potrivit specialiștilor, animalele de companie în dormitor nu perturbă perioada de odihnă a stăpânilor atât timp cât acestea nu dorm în pat.

Sursa: Noizz.ro

Primul concert Sting la Cluj. Aproape 10.000 de oameni sunt așteptați să se distreze, marți, la concertul susținut de artistul britanic la Sala Polivalentă din Cluj.

 

 

 

Biletele puse în vânzare pentru evenimentul muzical au fost aproape epuizate.Ionuț Rusu, managerul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, a precizat că au fost vândute 9.700 de bilete, ceea ce înseamnă aproape capacitatea maximă a spațiului pentru astfel de spectacole, informează Agerpres.ro.
Spectacolul este ultimul dintr-un turneu european organizat pentru a promova piesele de pe noul album „57th & 9th”.

Echipa de producție s-a ocupat de toate detaliile pentru a face călătoria la Cluj cât mai plăcută atât pentru Sting, cât și pentru cei care-l însoțesc în turneu. Așa se face că una dintre încăperile Sălii Polivalente a fost transofrmată într-o bucătărie complet utilată.

„Sting va veni alături de bucătarul personal, așa că un spațiu special amenajat care să-i permită acestuia să pregătească meniurile zilnice ale artistului este mai mult necesar. Nu trebuie să lipsească plitele, cuptoare, o chiuvetă generoasă, plus mai multe frigidere și un congelator. În imediata apropiere a bucătăriei va fi pregătit și un spațiu pentru servirea mesei pentru aproximativ 30 de persoane”, se arată în comunicat emis de organizatorii concertului.
Alte 16 cabine au fost amenajate în incinta Sălii Polivalente din Cluj pentru echipa artistului formată din peste 70 de persoane. Tototată, alți aproape 470 de oameni din echipa locală sunt implicați în organizarea spectacolului.

Reguli pentru spectatori la primul concert Sting de la Cluj

Accesul la concert se va face începând cu ora 18 pentru posesorii de bilete tip Early Entry. Mai apoi, accesul tututor spectatorilor va fi permis de la ora 18:30.

De la ora 20,00, în deschiderea spectacolului, va cânta Joe Sumner, fiul lui Sting. Sting urmează să înceapă concertul în jurul orei 21.

Pentru a evita aglomerația, spectatorii sunt sfătuiți să vină din timp la concert, dar nu înainte de ora 18, când are loc deschiderea oficială a porților de acces.

În incinta Sala Polivalente spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare, apă și gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Toate produsele vor fi vândute în baza unor jetoane ce vor fi distribuite de la punctele special amenajate în locație

Dacă nu sunt folosite pe durata concertului, jetoanele vor putea fi răscumpărate în aceeași seară, de la caseriile din incintă, până la ora 23.

Publicul este încurajat să vină la concert folosind mijloacele de transport în comun. Dacă spectatorii aleg totuși să vină cu mașina personală, aceștia sunt rugați să apeleze la parcările publice aflate în apropiere, parcarea Sălii Polivalente nefiind disponibilă pentru concertul de marți.

Cristiano Ronaldo este una dintre cei mai cunoscute personalități și, prin urmare, fotbalistul Realului este capabil să-și mobilizeze fanii care îl adoră.

 

 

 

Ultima licitație organizată de o fundație de binefacere a oferit o oră de petrecut cu Cristiano Ronaldo. Licitația a fost câștigată de o tânără, care va plăti suma de 32.000 de euro pentru a-și îndeplini visul de-al cunoaște pe starul Realului.Cristiano Ronaldo, unul dintre cele mai cunoscute figuri internaționale, are o multitudine de fani. Dovadă este licitația care a fost facută special pentru fanii portughezului dispuși să plătească o sumă de bani ca să-și petreacă o oră cu Ronaldo. Mulți au fost cei care au participat la licitație și totuși norocoasă a fost o din California. Potrivit jurnaliștilor de la Bild, norocoasa a plătit suma de 32.000 de euro, care va merge la o fundație caritabilă. Pe lângă întâlnirea cu fotbalistul în vârstă de 32 de ani, tânăra va mai participa la un antrenament al echipei Real Madrid și chiar la un meci de fotbal susținut pe stadionul ”Santiago Bernabeu” unde va primi două bilete VIP.

Fotbalistul portughez este una dintre cele mai reprezentative figuri care domină și rețele sociale. Are sute de milioane de fani pe toate conturile din mediul online. 106 milioane pe Instagram, 54,1 milioane de Twitter sau 122 de milioane de pe Facebook. Pentru aceste cifre, companiile apelează la imaginea lui pentru a-și promova produsele. Conform unui studiu realizat de compania britanică Hopper, jucătorul lui Real Madrid primește în jur de 400.000 de euro de fiecare dată când publică o fotografie pe Instagram. Este sportivul care strânge cele mai multe fonduri și este plasat pe poziția a treia în topul vedetelor din lume cel mai bine plătite.

Zeci de cetățeni români și-au petrecut noaptea în aeroportul din Liverpool așteptând să plece spre Caraiova, dar cursa lor nu a mai decolat deoarece aeronava nu a putut ajunge în nordul Marii Britanii din cauza uraganului Ofelia.

 

 

 

Cei aproximativ 150 de pasageri care trebuiau să plece, luni seara, din Liverpool spre Craiova au aflat că aeronava care trebuia să-i transporte nu a mai ajuns în orașul britanic din cauza uraganului Ofelia.

Românii, printre care sunt și mai mulți copii, spun că ar putea să înțeleagă faptul că din cauza condițiilor meteo nu se poate zbura, dar sunt revoltați pentru că, deși compania aeriană Wizz Air le-a promis că le va oferi cazare și transport până la Londra pentru a zbura de acolo în România, au rămas blocați în aeroport o noapte întreagă fără să știe ce urmează să se întâmple.

„Iniţial, câţiva oameni au prins o variantă de cazare în Luton şi transport. Acum ni s-a spus că nu ne mai oferă nimic, pur şi simplu, şi să ne descurcăm. A fost doar un foc de paie pentru că în avioane locurile erau foarte puţine, au prins 7-8 oameni loc pentru dimineaţă, încă vreo 10 persoane la prânz. Eu, de exemplu, am găsit loc ca să mă întorc acasă miercuri, la 8 seara. O să stau 48 de ore pe drum, între aeroporturi, prin aeroporturi”, a relatat un pasager la Digi24.

Poliţia Română a transmis printr-un comunicat emis pe 17 octombrie că acţiunile derulate în ultimele zile de poliţia rutieră sunt necesare pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză, neexistând o normă de amenzi.

 

 

 

Poliţia Română a derulat o acţiune pe DN2 pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză – o acţiune anunţată şi intens mediatizată, pentru ca cei care au pornit la drum să nu depăşească viteza şi să conştientizeze că siguranţa lor şi a celor din jur depinde de ei.
Potrivit comunicatului, poliția rutieră nu are limită de viteză. Scopul acestor acțiuni ale poliției este de a preveni accidentele de circulție, „pentru ca nimeni să nu fie rănit sau ucis pe drumurile publice, în evenimentele rutiere”.

În comunicat se precizează:

În urma acţiunii desfăşurate în perioada 13 – 15 octombrie a.c., pe DN 2 (pe raza a 8 judeţe: Bacău, Buzău, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Neamţ, Suceava şi Vrancea), au fost constatate 1.658 de abateri de la regimul legal de viteză, fiind reţinute 354 de permise de conducere pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h.
Echipamentele radar (montate pe autospeciale inscripţionate şi pe autovehicule neinscripţionate, dar şi cele portabile – TruCAM) au înregistrat 212 de depăşiri cu până la 20 km/h a vitezei maxime admise, 430 cu 21 – 30 km/h, 384 de depăşiri cu 31 – 40, 278 cu 41 – 50 km/h şi 354 cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise.
Poliţiştii rutieri au aplicat un total de 2.063 de sancţiuni contravenţionale prevăzute de legislaţia rutieră. Au fost reţinute 390 de permise de conducere şi retrase 16 certificate de înmatriculare. Au mai fost constatate 3 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Șoferii trebuie să țină cont de maximele de viteză stabilite prin Codul rutier:

în localităţi: 50 km/h (poate fi şi o limita superioară, însă nu mai mare de 80 km/h, sau una inferioară, dar nu mai mică de 30 km/ora);
în afară localităţilor:
130 km/h pe autostrăzi;
100 km/h pe drumurile expres sau pe cele naţionale europene;
90 km/h pe celelalte categorii de drumuri.

Pagina 1 din 304