Vineri, 24 Martie 2017 16:05

Bratara fitness E-Boda Smart Fitness

Notificari, Indica numarul de calorii arse, Memento apeluri si SMS, Calculeaza distanta parcursa, Monitorizare somn, Memento sedentar, Pedometru, Alarma, Anti-Pierdere, Compatibil cu Android 4.4 sau mai nou, iOS 7.1 prin aplicatia DayDay Band, rezistenta la umezeala.

 

 

Continut colet: bratara, cablu de incarcare, manual de utilizare, certificat de garantie.


Garantie 24 Luni
Taxa timbru VERDE inclusa

0723 21 2563 / 0723 21 CLOE - Comenzi telefonice

http://www.cloe.ro/cumpara/bratara-fitness-e-boda-smart-fitness-110-albastru-9039

Thais Oliveira este un fotomodel brazilian care se bucură de tot mai mult succes în țara sa natală.

 

 

Tânăra e comparată cu Adriana Lima, un model mult mai celebru și pare să îi calce pe urme.

Recent, ea a pozat nud, iar imaginile au fost foarte apreciate de fanii ei.

În ultimii ani, o tânără cunoscută în rândul internauţilor drept 'Bionerd23' a publicat în mediul online numeroase înregistrări video bizare, filmate în condiţii riscante într-una dintre cele mai periculoase regiuni de pe Pământ - zona de protecţie de la Cernobîl.

 


Nimic nu este prea radioactiv sau riscant pentru ea. Se filmează mâncând mere radioactive din pomii de lângă Cernobîl, în timp ce este fugărită de o vulpe probabil turbată şi culegând fragmente din combustibilul reactorului centralei nucleare cu mâinile goale, informează Atlas Obscura.

În filmările care nu sunt făcute la Cernobîl, femeia îşi toarnă mercur lichid pe mâini, comparând acest lucru cu fumatul unei singure ţigări - ceva care nu este periculos în doze limitate, după cum spune ea.

Multe dintre clipurile ei video populare pe internet explică de ce unele lucruri care par a fi periculoase nu sunt în realitate, motiv pentru care ea nu poartă aproape niciodată echipament de protecţie.

Bionerd23 a început să îşi posteze pe internet filmările în primăvara lui 2012. Până acum, a împărtăşit cu internauţii 60 de video-uri care documentează primbările sale în jurul centralei nucleare sau experimente pe care le face chiar pe ea.

Nu îşi spune numele, nu vorbeşte despre ţara ei de origine, spune doar că este studentă. "Nimeni nu ar trebui să admire omul de ştiinţă, o persoană ar trebui să admire munca lui sau a ei. Persoana în sine nu este importantă", explică tânăra motivul pentru care îşi doreşte să rămână anonimă.

Riscurile pe care şi le asumă femeia îi fac pe mulţi dintre utilizatorii platformei YouTube să o întrebe de ce se pune în astfel de situaţii periculoase. De cele mai multe ori, ea răspunde cu un citat din faimoasa cercetătoare Marie Curie: "Nimic în viaţă nu trebuie temut, ci doar înţeles".

Motivele pentru care continuă să documenteze ce se întâmplă la Cernobîl sunt însă mult mai personale. "Dacă ai fi fost acolo şi ai fi experimentat zona aşa cum este ea cu adevărat, o capsulă a timpului, ai înţelege", spune femeia. "Timpul s-a oprit în momentul în care reactorul a explodat", adaugă ea.

Pe 26 aprilie 2017 se împlinesc 31 de ani de la cumplitul accidentul de la Cernobîl.

Iubitorii de arta au motive de bucurie. 41 de piese rare de patromoniu care au disparut din tara in urma cu secole au fost aduse inapoi.

 

 

Cea mai valoroasa este un vas gotic din anul 1400, pentru care autoritatile au platit 22.000 de euro unei case de licitatii din Germania. Obiectele vor ajunge in fata vizitatorilor din Mures la mijlocul lunii mai.
Piesa centrala a expozitiei din Muzeul Judetean Mures este acest vas, folosit in Evul Mediu de Biserica Catolica. Obiectul a fost recuperat cu ajutorul unei case de licitatii din Germania. Potrivit specialistilor, aceasta piesa gotica a plecat din Romania in perioada celui de al Doilea Razboi Mondial.
Soos Zoltan, director Muzeul Judetean Mures: "Sunt piese foarte rare, unele apar foarte rar probabil o data la 30 de ani altele nu se mai gasesc pe piata de antichitati din Romania si am tinut sa imbogatim colectia patrimoniului muzeal."Autoritatile au mai adus in tara si alte 39 de piese de patrimoniu, in valoare de 40 de mii de euro.
Soos Zoltan, director Muzeul Judetean Mures: "Cana de argint aurit, cana de cositor 1611 care apartinea primarului Brasovului."
Si un dulap confectionat pentru familia Teleki din Transilvania a fost readus in tara.
Soos Zoltan, director Muzeul Judetean Mures: "Dulapul decorat in stil chinezesc, produs int-un atelier din Saxonia."
Piesele de patrimoniu, in valoare totala de 62.000 de euro, au fost cumparate cu bani proveniti din bugetul Consiliului Judetean Mures si cu ajutorul unei galerii de arta din Romania.
Peter Ferenc, presedinte Consiliul Judetean Mures: "Este obligatia noastra de a readuce cat mai mult din acest patrimoniu sa fie prezentat pentru largul public dar si pentru turistii care ne viziteaza."
Expozitia se va deschide publicului peste o luna si jumatate.

Italia va intensifica măsurile de securitate în urma atacului terorist de la Londra. În weekend, la Roma, are loc summitul celor 27 de lideri ai UE, care marchează 60 de ani de la semnarea Tratatatului care a pus bazele Uniunii Europene.

 

 

Ministrul italian de Interne Marco Minniti a ordonat ca măsurile de securitate să fie intensificate, relatează Reuters. Astfel, dispozitive mai mari de securitate vor fi desfășurate “în zone unde sunt cele mai mari mulţimi” implicate în reuniunea UE, dar şi în jurul obiectivelor turistice.Inițial, aproximativ 3.000 de polițiști urmau să fie desfășurați în capitala Italiei, însă numărul acestora a fost suplimentat la 5.000 în urma atacului de la Londra.

Roma va găzdui sâmbătă cei 27 de lideri UE, cu excepţia celui britanic, pentru a marca 60 de ani de la semnarea Tratatului care a pus bazele Uniunii Europene. În cursul zilei respective sunt aşteptate mai multe proteste şi mitinguri în capitala Italiei.

Tot mai mulți români se orientează spre cumpărarea de apartamente noi, chiar dacă procentul celor vechi este în continuare majoritar, potrivit imobiliare.ro.

 

 

O analiză făcută pe cele mai mari 6 orașe din România și prezentată în cadrul evenimentului Clubul Profesioniștilor din Imobiliare, organizat de imobiliare.ro, arată că, în 2016, 54% din cererea de apartamente a constant în locuințe vechi, față de 70% cât erau în 2012. Balanța se inversează în avantajul apartamentelor noi, care dacă în 2012 erau achiziționate doar în procent de 30%, în 2016, acestea au ajuns la o cotă de 46% din vânzări.

Trendul este cu atât mai surprinzător cu cât piața imobiliară a cunoscut în 2016 o creștere de aproape 10 procente, făcând achiziția de locuințe ceva mai grea pentru cei care vor să cumpere prin programul guvernamental Prima casă. Astfel că, Un apartament vechi de 70 de mp a ajuns să coste peste 70.000 de euro în capitală, în condițiile în care finanțarea pentru Prima casă pentru acest tip de locuință se oprește la 57.000 de euro, restul trebuind să vină drept avans din partea viitorului proprietar.

Judecătorii au motivat decizia în cazul lui Ionuţ Anghel, băiatul sfâşiat de maidanezi în Bucureşti. Potrivit acestora, proprietarul terenului unde s-a produs tragedia a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru că nu şi-a asumat deloc responsabilitatea şi n-a dat dovadă de compasiune.

 


Judecătorii au stabilit că acesta se face vinovat de ucidere din culpă, pentru că nu a alungat câinii fără stăpân de pe terenul său şi nici nu a îngrădit spaţiul, pentru a stopa accesul maidanezilor. „În niciun moment inculpatul nu şi-a asumat în mod real responsabilitatea faptei comise, neconştientizând consecinţele negative pe care le-a avut, culpabilizând în primul rând familia minorului decedat şi neidentificând, nici măcar la nivel moral, vreo culpă a sa în raport cu tragedia care a avut loc. Nu a oferit niciun fel de ajutor familiei marcate de tragedia produsă pe terenul firmei pe care o administra, cu atât mai mult cu cât este tată”, se arată, potrivit digi 24, în motivarea instanţei.
Magistraţii au explicat şi de ce au decis să menţină daunele acordate părinţilor şi fratelui băiatului - peste două milioane de euro, în total. Instanţa nu a fost de acord cu argumentul avocatului apărării, care a invocat că suma este mult mai mare decât cea acordată în cazul victimelor incendiului de la Maternitatea Giuleşti."Fără a minimaliza tragedia care a avut loc prin decesul copiilor nou-născuţi în incendiul izbucnit la Maternitatea Giuleşti, Curtea nu poate să nu observe faptul că respectivii bebeluşi, dată fiind vârsta extrem de fragedă, nu au conştientizat ceea ce li se întâmplă, iar durerea familiilor - de necontestat, de altfel - este totuşi mai puţin intensă decât atunci când copilul care decedează a petrecut câţiva ani în sânul familiei, şi-a format o identitate şi a stabilit relaţiile de familie solide.".

Eduard Bandi a jucat fotbal la Tractorul Braşov, în liga secundă, iar acum a ajuns călugăr pe Muntele Athos.

 

 

Eduard Bandi s-a făcut călugăr la Mânăstirea Gura Motrului (judeţul Mehedinţi), luându-şi numele Pahomie. Apoi a ajuns la Mânăstirea Putna, unde, printre altele, a fost şoferul stareţului Melchisedec Velnic.
Paul Enache, fostul antrenor şi manager al „tractoriştilor”, a declarat pentru mytex.ro, despre Bandi: „Eu l-am adus la Tractorul Braşov, când era junior, împreună cu Florin Bratu, Mărgăritescu, Mircea Gheorghe, Maftei şi Boiciuc. Bandi avea nişte calităţi fizice extraordinare, nici nu credeam că nu va ajunge la prima reprezentativă. Era un jucător profesionist 100%, serios la antrenamente, nu bea, nu fuma. A ales, însă, o altă direcţie în viaţă”.
În prezent, Părintele Pahomie se află la Muntele Athos, unde - aşa cum a relatat Philippe Magaldins, un fotbalist ce joacă în Liga a 5-a, la Rapid - este unul dintre cei mai bine văzuţi călugări români.

Kim Kardashian (36 de ani) reuşeşte să strângă sume fabuloase de bani cu doar o singură postare pe reţelele sociale. Marile branduri plătesc până la jumătate de milion de dolari pentru ca starleta, dar şi surorile ei, să vândă anumite produse prin intermediul conturilor lor.

 


Michael Heller, CEO-ul firmei de marketing digital Talent Resources, compania care intermediază majoritatea înţelegerilor în reality show-uri cu familii, a declarat publicaţiei „US Weekly“ că unele companii plătesc până la 500.000 de dolari pentru ca brandurile să le fie vizualizate de cei 94,5 milioane de followeri pe care îi are Kim Kardashian, scrie Mediafax, care citează „Business Insider“.
De asemenea, surorile sale Khloe şi Kourtney, care au 64,1 milioane, respectiv 54,3 milioane de urmăritori, pot câştiga până la 250.000 de dolari pe o postare. Surorile mai mici, Kendall şi Kyle Jenner ajung până la 76,4 milioane şi 89,1 milioane de urmăritori fiecare, aşadar putem estima că primesc în jurul a 400.000 de dolari pentru a face reclamă brandurilor pe Instagram.

Produsele pe care le promovează - de la cele pentru slăbit, la haine sau accesorii - „se vând imediat“, spune Heller, aşa că brandurile văd un profit garantat din aceste afaceri. Astfel, social media le garantează acestora 25% din venituri, potrivit declaraţiilor lui Heller.

Kim Kardashian este denumită „Regina Selfie-urilor“ în Statele Unite ale Americii, deoarece este faimoasă pentru postările de selfie-uri extrem de provocatoare pe reţelele de socializare. Kim şi soţul ei, Kanye West, au fost incluşi de revista „Time“ în lista celor mai influente 100 de persoane din lume.

Joi, 23 Martie 2017 16:14

Tapet pentru Copii Fairies

0723 21 2563 / 0723 21 CLOE - Comenzi telefonice

 

http://www.cloe.ro/cumpara/tapet-pentru-copii-fairies-9605

Pagina 1 din 245
loading...