WhatsApp vine cu o veste neplăcută. Schimbarea radicală anunțată deja

Publicat in Ştiri Naţionale 24 Aprilie 2019 957 ori
Google+ WhatsApp
WhatsApp vine cu o veste neplăcută. Schimbarea radicală anunțată deja
WhatsApp vine cu o veste neplăcută. Schimbarea radicală anunțată deja

Aplicația WhatsApp ar putea să nu îți mai permită să faci capturi de ecran la conversațiile private. În plus, în viitor s-ar putea să ai nevoie de amprenta digitală pentru a putea accesa conersațiile cu prietenii tăi. Sunt noutățile cu care ar putea veni ultimul update de la WhatsApp și care ar putea să îi enerveze la culme pe unii dintre utilizatori.

 

 

Aplicația deținută de compania Facebook testează o nouă caracteristică prin care utilizatorii vor trebui să folosească amprenta digitală pentru a putea citi sau scrie mesaje. Rezultatul va fi acela că nu se vor mai putea face capturi de ecran, ca până acum, potrivit WABetaInfo.

O versiune beta a fost testată pentru a vedea cum va arăta WhatsApp după instalarea fișierelor din ultimul update. În cazul în care ultima versiune este instalată, în momentul în care vei dori să folosești aplicația, pe ecran va apăre următorul mesaj: „Amprentă de securitate. Dacă este activată, ai nevoie de amprenta digitală pentru a deschide aplicația, iar capturile de ecran în conversații sunt blocate.”

 

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.