Transportul public din Ploiesti a ajuns la mana Nicoletei Craciunoiu. Am pus-o!

Publicat in Politica 19 Iulie 2017 1105 ori
Google+ WhatsApp
Transportul public din Ploiesti a ajuns la mana Nicoletei Craciunoiu. Am pus-o!
Transportul public din Ploiesti a ajuns la mana Nicoletei Craciunoiu. Am pus-o!

In ultima sedinta de Consiliu Local, care a avut loc marti, Nicoleta Craciunoiu a avut din nou ocazia sa recite poezia "Nu semnez pentru ca n-am chef".

 

Scopul sedintei consilierilor era de a gasi o solutie pentru salvarea transportului in comun, insa rezultatul a fost diametral opus. Nicoleta Craciunoiu, directorul economic al Primariei Ploiesti, si-a pus mainile in sold si a zbierat un "nu semnez" de s-a auzit pana in fund la taxatoare. 

Degeaba au incercat primarul si consilierii sa afle motivul din spatele acestei revolte interioare a doamnei Craciunoiu. Au primit doar o replica scurta care i-a blocat ca la "Fazan": "Nu trebuie sa dau explicatii!".

Ei bine, atunci, doamna Craciunoiu, daca nu vreti, cine suntem noi sa va obligam sa dati explicatii pentru actiuni care genereaza blocaje in institutii si in viata ploiestenilor care va platesc? E ok daca nu vreti, dar dezlipiti-va fundul de pe scaunul ala si lasati pe altul care vrea. Mai ales ca sunteti si in incompatibilitate si se cam cere sa plecati. Sau tot nu vreti?

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.