Lifting fara operatie, o procedura pe care doamnele au asteptat-o ani de zile, este disponibila acum si in Ploiesti. Evident, acest tip de lifting se realizeaza numai de catre medic si, tinand cont de faptul ca este, totusi, o procedura importanta, nu le incurajam pe doamne sa apeleze la cosmeticiene sau "cunostinte" pricepute la toate.

Ce este liftingul cu fire bioresorbabile

Liftingul cu fire bioresorbabile permite remodelarea conturului facial, ridicarea pomeților, colțurilor gurii, sprâncenelor, eliminarea aspectului de bărbie dublă, eliminarea ridurilor fine și îmbunătățirea aspectului și calității pielii.

Este o procedură minim invazivă, non chirurgicală și sigură, nu necesită internare și nici întreruperea activităților zilnice. Durează aproximativ 30 minute sau maximum o oră, timp în care medicul inserează firele bioresorbabile la nivelul feței (minimum 3 pe o parte, minimum 3 pe cealaltă parte), creând o rețea cu efect de lifting.

Firele sunt sigure (aprobate de FDA), complet resorbabile, acestea se degradează complet, iar în timpul procesului de vindecare stimulează producția naturală de colagen.

Efectele procedurii au o durată de 18 luni până la 2 ani, depinzând de fiecare persoană în parte.

La Hellodermaskin procedura este efectuată de către Dr. Ana Fâcă, cu o experiență de 4 ani în efectuarea acestei intervenții.

La nevoie, în aceeași ședință, putem efectua și alte proceduri precum PRP (terapia vampir), injecții cu acid hialuronic sau toxină botulinică.

Cost procedură (6 fire): 1500 lei.

Programările se fac telefonic, la numărul 0731 608 254.

Clinica Hellodermaskin este situata in Ploiesti, pe strada Avram Iancu nr. 4, etaj 3 (in cladirea Centrului de Dializa).

Un accident de circulatie s-a produs vineri, in jurul orei 18, in sensul giratoriu de la intersectia strazilor Marasesti cu Soseaua Vestului. Potrivit IJP Prahova, un autoturism a acrosat un biciclist.

Se pare ca soferul autoturismului nu a acordat prioritate de trecere biciclistului. Victima, un barbat in varsta de 67 de ani, a fost preluat de medici si va primi ingrijiri medicale.

In cauza, politistii continua cercetarile pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile producerii accidentului si cine se face vinovat.

Viscolul a început în urmă cu puțin timp în Ploiesti. Vântul suflă cu putere, iar vizibilitatea este foarte scăzută.

Un cod galben de vânt puternic a intrat în vigoare de la ora 16.00 și este valabil până mâine. 

Sâmbătă va fi mai frig! Vremea va fi deosebit de rece, iar vântul va mai avea temporar intensificări în prima parte a zilei, astfel că senzația de rece va fi amplificată. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului. Temperatura maximă va fi de -2 grade.

Reamintim că un val de aer polar a intrat în România. Gerul va ține două zile. 

Pentru intervalul 22 februarie, ora 16 - 23 februarie, ora 16, a fost emis şi un Cod galben de  intensificări susţinute ale vântului în Banat, Crişana, Muntenia, Dobrogea, sudul şi centrul Moldovei, şi cu viscol la munte.

Vineri, 22 Februarie 2019 14:47

Iohannis MINTE! Iata DOVADA

Tot ce a spus despre bugetul propus de PSD+ALDE este o minciună! Azi nu a vorbit președintele României, ci președintele PNL aflat în campanie electorală prezidențială. 


Iohannis Bețe-n Roate nu vrea ca economia națională să meargă bine în Guvernarea PSD. Este hotărât să-i facă pe români să sufere, doar pentru a putea da vina pe PSD la viitoarele alegeri prezidențiale.

Dacă bugetul propus de PSD+ALDE nu este bun, cum a putut Iohannis să aprobe bugetul Guvernului Cioloș care prevedea cu 10 miliarde mai puțin la Educație, cu 16 miliarde mai puțin la Sănătate și cu 10 miliarde mai puțin pentru comunitățile locale! 


Este o minciună că autoritățile locale ar fi primit mai puțin cu 1 miliard față de anul trecut! Au primit cu 4,6 miliarde în plus! Este o minciună sfruntată că bugetul pentru partide a crescut de 20 de ori, a crescut de 1,6 ori, inclusiv pentru partidul lui Iohannis. PNL a fost cel care a cerut în Parlament majorarea banilor pentru partide și același Iohannis a promulgat legea fără obiecții. 


Este o minciună că Educația e subfinanțată! În 2019, Educația a primit cel mai mare buget din istorie: 31,2 miliarde lei, față de numai 21,6 în „Guvernul lui Iohannis”. 


Motivul real pentru care Iohannis nu a aprobat bugetul este că PSD a tăiat bani de la serviciile secrete și i-a alocat pentru educația și sănătatea copiilor din România!

Ioan Mang,

profesor universitar la Universitatea din Oradea, fost ministru al Educației 

Anunt important facut de Gratiela Gavrilescu, pentru societatile cu autorizatii de mediu. Ministrul Mediului a operat o modificare în sprijinul acestora.

Declarația a fost făcută la sediul ALDE Dâmbovița, unde Grațiela Gavrilescu a ținut o conferință de presă.

Vedeți despre ce anume e vorba în postarea de mai jos (primele minute).

 

Procurorul sef al DNA, Nistor Calin, sustine ca 2018 a fost un an atipic pentru DNA, facand referire la revocarea Laurei Codruta Kovesi, la deciziile CCR, precum si la numarul mare de achitari.

"2018 a fost un an atipic pentru DNA. Comparativ cu 2015, numarul sesizarilor a scazut cu aproximativ 50%. Au scazut cu 19% dosarele de solutionat. Trimiterile in judecata au scazut semnificativ. Decizia CCR privind limitarea infractiunii de abuz in serviciu a continuat sa produca efecte asupra dosarelor inregistrate pe rolul DNA. Nu putem sa nu observam cresterea procentului de achitaro, oricum am calcula. Din analizele efectuate la nivelul DNA a rezultat ca standardelor de calitate tot mai inalte ale instantelor ar trebui sa le corespunda o exigenta pe masura din parte procurorilor de executie si a celor ierarhici superiori care trebuie sa verifice legalitatea", a declara Calin Nistor.

PSD a transmis, vineri, pe pagina de socializare a partidului, că prin trimiterea la CCR a legii bugetului, președintele Klaus Iohannis a blocat majorarea alocațiilor pentru copii.

„Președintele Iohannis Bețe-n-Roate tocmai a blocat majorarea alocațiilor pentru copii prevăzută în Legea Bugetului pentru anul 2019 votată de PSD, ALDE, UDMR și Minorități. Deși Guvernul a adoptat ordonanța de urgență care să permită utilizarea sumelor suplimentare prevăzute în buget pentru majorarea alocațiilor, această prevedere nu poate intra în vigoare decât la data de 1 a lunii ce urmează intrării în vigoare a Legii Bugetului. Așadar, chiar dacă Guvernul a pregătit banii pentru copii, aceștia nu vor putea fi acordați din cauza blocajului presedintelui. În timp ce copiii nu își primesc banii alocați, Iohannis își continuă nepăsător campania electorală”, a transmis PSD pe Facebook.

Mesajul PSD este însoțit de o imagine în care Klaus Iohannis apară lângă un cărucior și cineva bagă un băț într-o roată.

Cadrul legislativ și fiscal al Punctelor Gastronomice Localeun instrument la îndemâna gospodăriilor țărănești care oferă servicii turistice – este de acum finalizat, deci acestea pot fi înființate și exploatate. Punctele Gastronomice Locale sunt bucătării particulare, care servesc turiștilor rețete specifice zonei, și se pot afla în spațiul micilor ferme, exploatații familiale, stâne sau adăposturi pescărești.

Acest tip de organizare vine în sprijinul celor care produc alimente de bază și doresc să ofere servicii de alimentație publică în deplină siguranță pentru consumator, fără să dețină însă pensiuni turistice sau alte forme organizate de turism. Este o facilitate pentru unitățile de tip familial, care vor să presteze turism de scară mică (turism rural, ecoturism, turism cultural).

Când ești în vacanță nu poți să mănânci „ca la mama acasă”, dar cum ar fi să poți gusta ceva ca „acasă la mama unui localnic”? După părerea mea, așa arată un concediu pe care îl ții minte. În plus, pentru noi e o mare bucurie să îi ajutăm să-și completeze venitul pe cei care locuiesc în zone turistice cu o puternică tradiție culinară. Lucrăm de aproape 3 ani la acest proiect care ne-a fost inspirat de realitatea turismului Deltei și sunt încântat că am ajuns la acest rezultat” a spus Ivan Patzaichin, președintele Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23, organizația inițiatoare.

Elaborarea cadrului administrativ pentru funcționarea Punctelor Gastronomice Locale a fost demarată de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 în anul 2016 și a beneficiat de sprijinul Autorității Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) și al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Demersul, care s-a bazat pe un proces de consultare publică, a urmărit să simplifice modul în care gospodăriile din mediul rural pot desfășura activități economice care să nu fie doar profitabile, ci să și contribuie la consolidarea profilului identitar al zonei respective.

Pentru a îi ajuta pe cei interesați să înțeleagă mai bine în ce constă această facilitate, Asociația a pregătit un Ghid de bune practici ușor de parcurs, care a fost recent completat cu o adresă a MADR care clarifică aspectele fiscale. Aceste documente pot fi consultate pe site-ul Asociației, aici: http://bit.ly/PGL-2019

Cei ce doresc să înființeze un Punct Gastronomic Local pot intra în legătură cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor din județul în care locuiesc. Lista acestora se află aici: http://www.ansvsa.ro/ansvsa/structuri-teritoriale-d-s-v-s-a/

Un amplu exercițiu de intervenție pentru stingerea incendiilor a avut loc în data de 21.02.2019, în intervalul orar 22.00-24.00, la stația de pompare țiței Băicoi, aparținând societății CONPET S.A., situată în orașul Băicoi, în vecinătatea DN1.

Acțiunea la una dintre cele mai importante stații de pompare a țițeiului din România s-a desfășurat sub coordonarea Detașamentului de Pompieri Câmpina, în baza unui scenariu ce a prevăzut un incendiu la unul dintre cele 4 rezervoare de stocare a țițeiului.

Conform Planului de desfășurare a exercițiului cu forțe și mijloace în teren, 4 autospeciale și o autoscară au intervenit pentru stingerea incendiului simulat.

Intervenția de astăzi face parte din planul de acțiuni derulate de societatea CONPET, care, prin expertiza și personalul calificat, este pregătită să asigure securitatea transportului de țiței prin conducte și restabilirea, în cel mai scurt timp, a stării de normalitate la nivelul Sistemului Național de Transport al țițeiului, pe toate componentele declarate infrastructură critică.”- TIMUR-VASILE CHIȘ, director general CONPET S.A

La stația de pompare Băicoi se asigură recepția și depozitarea țițeiului pompat din stațiile Mislea și Băicoi Vest, în 2 din cele 4 rezervoare, și repomparea acestuia spre rafinăria Petrobrazi.

CONPET S.A. deţine infrastructură critică naţională, în baza Hotărârii de Guvern nr. 1198/2012 privind desemnarea infrastructurilor critice naţionale. În acelaşi timp, Sistemul Naţional de Transport al Petrolului administrat de CONPET S.A. este de importanţă strategică, conform Legii Petrolului nr. 238/2004. Societatea este definită, prin lege, ca fiind de importanță națională și strategică.

CONPET S.A.

                   Serviciul Comunicare și Relații Publice

 

 

ANEXĂ

 

DESCRIEREA SCENARIULUI

 

EXERCIȚIU DE INTERVENȚIE PENTRU STINGEREA INCENDIILOR

STAȚIA BĂICOI, CONPET S.A.

21 Februarie 2019

 

În data de 21.02.2019, în intervalul orar 22.00-24.00, la Rezervorul 4 de stocare țiței din cadrul stației de pompare Băicoi a izbucnit un incendiu. Pe timp de zi, la rezervor s-au efectuat lucrări de mentenanță cu un polizor unghiular, fapt care a condus la producerea incendiului. Reziduul rămas în interiorul rezervorului nu a fost observat la timp și a luat foc. Unul dintre angajații punctului de lucru a observat incendiul din interior și a acționat conform procedurii de intervenție în caz de incendiu la rezervoare, a început să facă răcirea rezervorului, după care au fost anunțați pompierii, conducerea obiectivului și s-a pornit instalația de spumă.

La sosirea pompierilor, aceștia au fost anunțați că în interior sunt două victime care nu au putut fi evacuate din cauza fumului și gazelor emanate de la rezervor. Imediat s-au format echipe de recunoaștere pentru salvarea victimelor, a fost cercetată zona, iar victimele au fost evacuate și transportate la punctul de adunare răniți intoxicați, zona Ambulanță.

După salvarea victimelor, conform protocolului, s-a efectuat răcirea rezervorului, s-a iluminat zona, au fost folosite tunurile de pe autospecială cu autoscara de 42 m, incendiul a fost stins și, astfel, s-a restabilit starea de normalitate.

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, a criticat decizia președintelui României de a trimite legea bugetului la CCR, mentionand ca la nivelul partidului nu se va lua o decizie de suspendare, insa personal si-ar dori acest lucru. Mai mult, liderul PSD Vaslui spune că șeful statului este inconstient.

"Klaus Iohannis are impresia că ne poate prosti pe toți în fiecare zi. Domnia sa a adoptat această manieră obstrucționistă în care, pas cu pas, încearcă să pună toate piedicile Guvernului actual pentru că nu este de culoarea sa politică și, în aceste condiții, ar dori, în mod subtil, să nu se prindă lumea, să pună toate frânele posibile activității guvernamentale și admnistrației publice locale, astfel încât să apară ideea că singurul tătucă al națiunii care are grijă de cetățenii României este domnul Klaus Iohannis. Dorește doar sa impiedice bugetul. Noi investim in programele nationale fonduri UE intr-un numar masiv de lucrari. Facem progrese remarcabile in ce priveste drumurile, scolile. Imi pare foarte rau de masura pe care trebuie sa o luam. Nu il vom suspenda, dar tare mi-as dori. Evident ca nu se va intampla, ca sunt comandamente politice mai inalte, care nu ne permit sa ne jucam cu asemenea chestiuni. E inconstient daca isi permite sa faca lucrul acesta in momentul acesta", a declarat, la Digi24, Dumitru Buzatu.

Pagina 1 din 3630