Avocatul Gheorghe Piperea a publicat astăzi pe pagina sa de Facebook o fotografie cu o parte din prospectul vaccinului AstraZeneca, pe care o puteți vedea mai jos…

Conform acestui prospect, vaccinul conține Celule din Embrioni Umani, Adenovirus de la Cimpanzeu și Organisme Modificate Genetic!!!

Atunci când afli că celulele din embrionii umani sunt folosite pentru producerea vaccinurilor, începi să te întrebi dacă există vreo legătură interesată între industria avortului, atât de mult susținută și finanțată de progresiștii-neomarxiști și industria vaccinurilor.


În orice caz, cât de confortabil vă simțiți știind că ar trebui să faceți un astfel de vaccin și că în corpul vostru ar intra celule din embrioni umani, Adenovirus de cimpanzeu sau organisme modificate genetic?
Chiar așa, pentru 7 miliarde de doze de vaccin, oare de câți embrioni umani are nevoie industria farmaceutică și cum îi procură?!? Dacă am afla rîspunsul, probabil că ne-am îngrozi!

Iată ce spune avocatul Gheorghe Piperea, profesor universitar la Universitatea București, despre conținutul vaccinului AstraZeneca, pe pagina sa de Facebook:

„Abominabil. Coșmaresc. Satanic de-a dreptul. Trei sferturi din umanitate tre’ să își inoculeze asta în corp, de 2-3 trei ori pe an, vreo 30 de ani de-acum încolo. P.S. Vedeți pe Netflix Brave new world, serial făcut după cartea lui Aldous Huxley, ca să înțelegeți către ce ne îndreptăm.”

Fără alte comentarii…

P.S. Dacă vrei să citești tot prospectul și să te lămurești singur, caută pe GOOGLE „Ce conține vaccinul AstraZeneca” și intră apoi pe PDF-ul care se găsește pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentului: https://www.anm.ro/

Judecătoarea Adriana Stoicescu a reacționat, dur, în mediul online, după ce președintele Klaus Iohannis i-a solicitat lui Stelian Ion, ministrul Justiției, explicații în legătură cu toți factorii care au dus la clasarea dosarului "10 august".

Potrivit Adrianei Stoicescu – președintele Judecătoriei Timiș -, o astfel de intervenție – alăturată tuturor celorlalte care au contestat/criticat această decizie a Tribunalului București – demonstrează, încă o dată, că există "dispreț față de judecători" și este pentru prima oară când "puterea judecătorească" din România este călcată, practic, în picioare.

"Nimeni, niciodată nu a arătat atâta dispreț fata de judecători. Nimeni, niciodată nu și-a permis să se urce cu bocancii pe puterea judecătorească. Nimeni, niciodată nu a arătat atât de clar că pur și simplu nu dă doi bani pe lege și Constituție, pe ideea de stat de drept. Am ajuns să fim tratați că niște infractori. Am ajuns să fim fugăriți și umiliți, la chemarea unor politicieni iresponsabili, mânați de ură și dornici să devină stăpânii absoluți. Să vă fie rușine!", a notat, pe pagina de socializare, judecătoarea Adriana Stoicescu.

O femeie a fost atacată de mai mulţi necunoscuţi în timp ce se deplasa pe Bld. Republicii din Ploieşti şi, prin acte de violenţă, i-a fost furat telefonul mobil.

Polițiștii au identificat și depistat doi ploieșteni bănuiți de comiterea faptei.

Ieri au fost efectuate percheziții domiciliare în urma cărora a fost recuperat telefonul sustras. Tot ieri, în urma administrării probatoriului, față de cele două persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Avocatul Ioan Sabău Pop avertizează asupra pericolului de a pierde, integral Transilvania, după retrocedările masive și ilegale care s-au făcut în ultimii ani. În acest moment, spune acesta, 30% din pământurile Transilvaniei aparțin cetățenilor din Ungaria, iar în pădurile din zonă au fost puse bariere care interzic accesul.

Fost judecător și profesor și actual membru al Curţii Internaţionale de Arbitraj Comercial, avocatul Ioan Sabău Pop încearcă de ani de zile să trezească la realitate autoritățile pentru a stopa jaful din Transilvania, care, în acest ritm de pierdere a terenurilor și pădurilor, nu va mai fi pământ românesc. Acesta semnalează un abuz fără precedent în materia retrocedărilor, cu restituiri duble făcute cetățenilor maghiari.

"Atunci când s-a destrămat Imperiul Austro-ungar, prin Tratatul de la Trianon, cetățenilor acestui imperiu li oferit posibilitatea de a opta pentru una dintre cetățeniile statelor succesoare. Grofii, baronii, conții, marii latifundiari maghiari oricum nu stăteau în Transilvania, veneau aici numai să-și culeagă roadele. Dintre aceștia, peste 90% au optat pentru cetățenia ungară și au plecat, iar din acest motiv li se spune optanți unguri. În 1921 statul român a emis Legea reformei agrare, care dispunea exproprierea marilor latifundiari, în special a celor unguri și a celor plecați. Legea a fost atacată la forurile internaționale și, în urma Arbitrajului de la Paris, România a plătit despăgubiri pentru expropierile efectuate împotriva optanților, și chiar 10% în plus. Ungaria trebuia să plătească 87 milioane de dolari despăgubiri de război statului român, iar statul român a renunțat la acești bani, cu condiția ca optanții unguri să fie plătiți din această sumă. În afară de acești bani, statul român a mai făcut plăți periodice către optanții unguri, echivalentul a 4,48 tone de aur. Apoi, după 1990, urmașii optanților au venit să revendice pământurile plătite deja de statul român", ne-a declarat av. Ioan Sabău Pop.

Trădare sau nepăsare ?
În Tratatul de la Trianon se prevedea foarte clar că Ungaria trebuie să predea României toate arhivele istorice și de proprietate, obligație pe care nu a îndeplinit-o nici în zilele noastre, ne spune av. Ioan Sabău Pop.

"Statul român a neglijat, după al Doilea Război Mondial, ridicarea și conservarea arhivelor din Ungaria, precum și presiunile pentru predarea lor. Cărțile funciare au fost duse de către optanți și de către stăpânitorii Transilvaniei de la 1919 și 1920 în străinătate și atunci există o problemă juridică foarte interesantă și anume faptul că proprietar este considerat acela care este scris ultimul în cartea funciară. Și așa a ajuns ca statul român să restituie ceea ce plătise deja, când unguri din a treia și a patra generație au început să vină în România să revendice pământurile, bazându-se pe cărțile funciare", ne mai precizează av. Sabău Pop.

Teritoriu unguresc
30% din proprietățile funciare din Transilvania nu mai sunt ale României, iar procesul continuă vertiginos, avertizează avocatul Ioan Sabău Pop. "La momentul acesta, în județele din Transilvania, pe care le cunosc foarte bine, au început să apară bariere în păduri restituite fără drept. În județele Mureș și Harghita s-au restituit în jur de 70.000 de hectare de păduri, pășuni și terenuri agricole. Mari suprafețe de pădure, de pășune și de terenuri agricole, în special în zone strategice, cum sunt Munții Apuseni, în Covasna, în Harghita și în Mureș, unde sunt niște interese de strategie și de apărare națională, nu mai sunt ale românilor, ceea ce este foarte grav", a mai afirmat av. Ioan Sabău Pop.

Președintele Klaus Iohannis îi cere ministrului Justiției să explice public de urgență cum s-a ajuns în situația ca dosarul vizând evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat.

„Solicit ministrului Justiției să explice public de urgență cum s-a ajuns în situația ca dosarul vizând evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat. Românii au tot dreptul să știe cine sunt cei vinovați de actele de violență împotriva manifestanților pașnici. Lucrurile nu se pot încheia aici și de aceea am cerut ministrului Justiției și ministrului de Interne să găsească soluțiile pentru ca adevărul în legătură cu 10 august să fie aflat, iar cei responsabili să răspundă", anunță Klaus Iohannis.
Tribunalul Bucureşti a respins cererea DIICOT privind dosarul „10 august".

Dosarul „10 august" a fost clasat de DIICOT în iunie, anul trecut. Printr-o ordonanţa din data de 26 iunie, procurorii au dispus clasarea cauzei sub aspectul săvârşirii, în forma tentativei, a infracţiunii de acţiuni împotriva ordinii constituţionale şi declinarea competenţei de efectuare a urmăririi penale pentru purtare abuzivă, abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu, constând în aceea că „în data de 10.08.2018, începând cu ora 18.00, cu ocazia mitingului organizat în zona Piaţa Victoriei din municipiul Bucureşti, au avut loc incidente violente în care au fost implicate forţele de ordine din cadrul Jandarmeriei Române, în urma cărora a rezultat rănirea mai multor persoane", în favoarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Parchetelor Militare.

DIICOT a mai dispus clasarea cauzei sub aspectul săvârşirii de către suspecţii maior Cazan Laurenţiu Valentin, comisar şef de poliţie Chirică Mihai Dan, colonel Cucoş Gheorghe Sebastian şi colonel Sindile Ionuţ-Cătălin a infracţiunilor de abuz în serviciu, participaţie improprie la purtare abuzivă, participaţie improprie la fals intelectual, participaţie improprie la uz de fals, complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă.

Ulterior, conducerea DIICOT a cerut redeschiderea urmăririi penale, însă marţi, Tribunalul Capitalei a decis sa respinga cererea.

Cererea DIICOT a fost trimisă la Curtea de Apel Bucureşti, iar de acolo a ajuns la Tribunalul Bucureşti.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, s-a declarat revoltat de decizia prin care Tribunalul Bucureşti a respins cererea DIICOT privind redeschiderea dosarului „10 august". „Îmi vine să mă iau cu mâinile de cap... lucrurile nu pot să rămână aşa", susţine Voiculescu.

Premierul Florin Cîţu spunea miercuri că, în calitate de cetăţean, este dezamăgit de decizia luată în dosarul „10 august" şi a anunţat că aşteaptă opinia experţilor cu privire la eventualele căi de atac.

Pe de altă parte, secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a condamnat, miercuri, „derapajele de limbaj în transmiterea mesajului public" în ceea ce priveşte declaraţiile unor politicieni cu referire la soluţia pronunţată de Tribunalul Bucureşti în dosarul 10 august".

Un accident de circulatie s-a produs joi, in jurul orei 15:00, pe DN1B, la Valea Calugareasca. Au fost implicate 4 autoturisme, iar in urma impactului, o persoana a ramas incarcerata.

Se pare ca accidentul s-a produs din vina unui sofer in varsta de 67 de ani care, la testarea cu etilotestul s-a constatat ca era sub influenta bauturilor alcoolice.

Iata comunicatul Politiei:

Accident rutier produs între 4 auto, la km 17 + 500 m, Valea Călugărească. În eveniment au fost implicați un conducător auto în vârstă de 67 de ani, un conducător auto de 45 de ani, un altul de 51 de ani și un șofer de 53 de ani.
Conducătorul auto în vârstă de 67 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul celorlalți 3 conducători auto, rezultatul la testarea cu aparatul etilotest a fost negativă. Bărbatul de 67 de ani a fost transportat la spital. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului. Trafic dirijat de polițiștii rutieri

Un barbat in varsta de 47 de ani a suferit arsuri de gradul 3 si 4 pe aproximativ 60% din suprafata corporala, inclusiv cai aeriene, in urma exploziei unei butelii cu gaz. Explozia nu a fost urmata de incendiu generalizat.

La fata locului au fost solicitate echipaje medicale.

UPDATE: Un elicopter SMURD va ateriza pe terenul de fotbal din Magurele si va prelua victima.

Stire in curs de actualizare

 

Un autoturism și un autocar au intrat în coliziune, miercuri după-amiază, pe DN 72, pe raza localității prahovene Ariceștii-Rahtivani, a anunțat ISU Prahova. La fața locului au fost mobilizate un echipaj de pompieri și unul de prim ajutor.

Din informațiile de până acum, în autobuz se aflau 25 de persoane, iar în autoturism alte trei, inclusiv un bebeluș de 6 luni.

Copilul și mama acestuia au fost evaluați medical, iar, din fericire, nimeni nu trebuie transportat la spital.

Poliția informează că în zonă nu sunt probleme de trafic.

Elevii, lăsați în voia sorții de incompetenții din Guvern!

Conducerile Ministerului Educației Naționale, Ministerului Transporturilor și Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației nu sunt în stare să rezolve situația gratuității transportului public pentru elevii din România!

Sunt deja patru luni de la adoptarea Legii 226/2020 care reglementează asigurarea gratuității pentru elevi. Nici acum nu au apărut normele de aplicare!

De ce?

Pentru că au așteptat să poată arunca responsabilitatea decontării contravalorii serviciilor de transport pentru elevi exclusiv către autoritățile locale!

Dacă acest lucru se va întâmpla, se va încălca legea adoptată anul trecut, în care se prevede că decontarea cheltuielilor se face de la bugetul de stat, prin transfer, către unitățile administrativ-teritoriale.

Guvernanții sunt mai interesați de numirile de noi prefecți și subprefecți, în timp ce incertitudinea lasă elevii fără abonamente! Transportatorii refuză să le elibereze, deoarece nu știu cine și când le va deconta cheltuielile!

Un cerc vicios, în care elevii navetiști sunt primii care au de suferit!

#nepăsare
#guvernarede1ban

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ludovic-orban-despre-decontarea-transportului-scolar-trebuie-sa-se-inteleaga-trei-ministere-1459679

Bogdan Toader,
Deputat PSD PRAHOVA
Presedinte PSD PRAHOVA

Dan Barna a vizat un ordin al ministrului care a făcut posibil ca firma din care făcuse parte să primească 13 milioane de lei de la Uniunea Europeană.
Cum a semnat Dan Barna ca firma sa să ia 13 milioane de lei de la UE. Newsweek România dezvăluie cum a semnat secretarul de stat Barna ca firma sa să ia 13 milioane de lei de la UE.

„Deja celebrele proiecte de «antreprenoriat social» ale lui Dan Barna care au sfârșit în eșec și conflicte de interese (bani acordați propriei surori, de exemplu) au fost realizate prin intermediul firmei Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL. În această firmă, după 2010, asociați erau Dan Barna și Dragoș Jaliu, fiecare cu câte 50%.

Pe 16 mai 2016, când Barna a fost numit secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene de către premierul Dacian Cioloș, actualul vicepremier deținea jumătate din Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL.

Iar soția sa, Olga Totolici, era administrator al firmei.

Abia după o lună și jumătate de la numirea ca secretar de stat, pe 30 iunie 2016, Barna iese din firmă, conform Registrului Comerțului.

După nici două luni și jumătate, pe 9 septembrie 2016, ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, semnează ordinul de ministru 1839 prin care aprobă Ghidul Solicitantului Condiții Specifice «România Start Up Plus»
«România Start Up Plus» era un apel de proiecte finanțat din POCU (Programul Operațional Capital Uman) 2014 – 2020.

Proiectele urmăreau dezvoltarea antreprenoriatului de către de către persoane fizice din categorii vulnerabile (șomeri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă)".

Cele de mai sus au fost prezentate de Newsweek România, la 21 ianuarie a.c.

Ghinea a prelungit termenul pentru firma lui Barna.

Ulterior acestui ordin, ministrul Ghinea a prelungit termenul de depunere al proiectelor (de pe 30 octombrie pe 16 noiembrie 2016).

Pagina 1 din 4787

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.