Un elev a fost eliminat dupa prima proba a Bacalaureatului, dupa ce a incercat sa copieze. Tanarul a fost prins si a fost scos din sala de examen, avand dreptul de a se prezenta la Bac abia la sesiunea din toamna.

„Un elev a fost eliminat din sala examen la Colegiul Spiru Haret pentru tentativă de fraudă”, a confirmat pentru Observatorulph.ro Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Prahova.

Audi pregătește lansarea noului SUV de performanță cu numele RS Q8, a cărui apariție este așteptată în 2019. Noul model ar urma să folosească aceeași propulsie hibridă de 680 de cai putere ca în cazul lui Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.

Noul Audi Q8 a fost prezentat în urmă cu doar câteva săptămâni, având un design inspirat de conceptul Q8 Sport, un interior preluat de pe A8 și motorizări micro-hibrid. Nemții nu stau prea mult pe gânduri și se pregătesc de lansarea versiunii de performanță RS Q8.

Apariția pe piață a lui RS Q8 a fost anunțată de Audi încă din 2017, atunci când nemții au înregistrat denumirea la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală.

Potrivit presei britanice, noul Audi RS Q8 va fi lansat în 2019 și va avea aceeași propulsie hibridă de pe Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Este vorba despre un ansamblu format dintr-un motor V8 de 4.0 litri și un motor electric, care generează 680 de cai putere și un cuplu de 850 Nm.

În cazul lui Panamera Turbo S E-Hybrid, acest ansamblu permite o accelerație de la 0 la 100 km/h în numai 3.4 secunde.

Noul Audi RS Q8 ar urma să beneficieze de o baterie electrică cu capacitatea de 14.1 kWh cu o autonomie de până la 50 de kilometri în modul de rulare electric.

Incredibil ce poate sa faca acest presedinte al Romaniei Klaus Iohannis (foto). In loc sa isi exercite rolul de mediator si sa faca apel la calm si echilibru, Iohannis toarna gaz pe foc intr-o tara cuprinsa de ura si tensiune. Disperat sa aiba din nou Guvernul sau, dar incapabil sa inalture coalitia PSD-ALDE prin joc politic, Iohannis incita oamenii sa iasa in strada.

Iohannis si-a anuntat, sambata 23 iunie 2018, candidatura la un nou mandat de presedinte al Romaniei, culmea la doar doua zile de la condamnarea principalului sau dusman, liderul PSD Liviu Dragnea, despre care a afirmat ca ar trebui sa dispara din politica. Mult mai grav ni se pare insa altceva.

Si anume mesajul pe care Iohannis l-a transmis public si prin care a incitat la proteste si iesiri in strada. Mai exact, Iohannis a chemat oamenii sa iasa in strada in cazul in care Guvernul Romaniei va da Ordonanta de Urgenta pentru adoptarea modificarilor la Codul penal. Asta desi este dreptul unui Guvern de a face acest lucru, iar Iohannis nu s-a aratat deloc intrigat si nici nu a chemat lumea la protest cand Guvernul Ciolos a schimbat in miez de noapte cam 150 de articole din Codul penal si Codul de procedura penala, si nici cand acelasi Guvern Ciolos a transformat SRI in organ de cercetare penala, asemenea Directiei VI a Securitatii.

Ceea ce a facut Iohannis este inadmisibil, in opinia noastra, un presedinte de tara trebuind sa fie primul care sa indemne la calm si la echilibru. Iar razboiul politic sa il poarte doar cu arme politice, nu cu actiuni ale bandelor #rezist.

Pe de alta parte, presedintele Romaniei, oricare ar fi el, are obligatia de a fi primul care respecta legea si Constitutia. Asa cum ar trebui, spre exemplu, sa respecte Klaus Iohannis Decizia CCR care il obliga sa o revoce din functie pe sefa DNA Laura Kovesi.

Iata declaratiile facute de Klaus Iohannis:

In continuare sunt de parere ca ar trebui sa se retraga de tot din politica. Dupa a doua condamare ar trebui ca Dragnea sa dispara pur si simplu din viata politica. Asa s-ar intampla in absolut orice tara, chiar cu o democratie incipienta, din lume. Ca la noi nu se intampla are doua aspecte – ca Dragnea nu se retrage, nu se retrage. Asa gandeste el. Insa partea care mi se pare ca este inca un pic mai grava este ca PSD nu-si da seama ca trebuie sa il trimita pe Dragnea acasa, ca practic, acum, suntem in faza total nepotrivita si nefericita in care un partid intreg si cel mai mare partid din Romania se constituie intr-un grup de presiune sau grup de lobby pentru un infractor. In politica nu trebuie sa astepti pana la ultima condamnare. Orice persoana poate sa fie considerata nevinovata in sens juridic, dar in politica e nevoie de oameni curatiCum vrea un infractor condamnat de doua ori sa fie un exemplu? Politica e despre moralitate. Cum sa conduca un om care e condamnat in doua dosare penale? Ce credibilitate sa mai aiba Romania in asemenea circumstante? S-a lucrat mult in ultimii 30 de ani sa ajungem in rand cu lumea si am ajuns in rand cu lumea. Cu acest comportament irational, Romania isi pierde respectul pe care il castigase greu si in Europa si in lume.

 

Posibilitatea necontrolata de a da OUG pe timpul vacantei parlamentare e o mare problema. Acest sistem e contraproductiv si pericolul e ca Guvernul poate da OUG fara sa fie constitutional, presedintele nu poate verifica constitutionalitatea. Cred ca trebuie sa tragem linie si sa terminam cu acest sistem de OUG. Aproape toate guvernele le-au folosit, cu precadere in vacanta de vara. Societatea civila trebuie sa fie alerta si dacă apar OUG care nu ar trebui sa existe, cum a fost OUG 13, sa protestam cu toată fermitatea impotriva acestei chestiuni. (...)

 

Azi e inca saptamana in care citim, parca asa m-am exprimat. Vorbim saptamana viitoare despre Kovesi. Motiunea de cenzura ar fi bine sa treaca, presedintele nu poate interveni decat sa spuna ca ar fi bine sa treaca”.

Protestarii #rezist au ca aliat asociatia infiintata de unul dintre cei mai vestiti judecatori ai Romaniei. Este vorba desprefostul membru CSM Cristi Vasilica Danilet (foto alaturi de #rezistentul Florin Badita de la “Coruptia Ucide” si o alta #rezistenta celebra pentru urletele din Parlament)Asociatia Voci pentru Democratie si Justitie (VeDem Just), fondata de Danilet (vezi facsimil), semneaza apeluri impotriva actualei puteri, alaturi de alte organizatii #rezist, multe dintre ele sponsorizate si finantate de Fundatia George Soros, aceeasi Fundatie care i-a dat bani si lui Vasilica Danilet.

Asadar, asociatia VeDem Just apare pe lista semnatarilor unui apel al #rezistentilor, intitulat “Apel la non-violenta. Guvernul si Dragnea trebuie sa plece”. Un apel in care se vorbeste cat se poate de clar despre daramarea Guvernului Dancila si inlaturarea presedintelui PSD Liviu Dragnea prin manifestatii. In acelasi apel se vorbeste la fel de clar ca tot prin manifestatii se doreste blocarea initiativelor legislative de modificare a Codurilor penale.

Dar nu doar atat. Acelasi apel mai contine ceva foarte gravMai exact, in opinia noastra, prin respectivul apel se indeamna la anarhie, precizandu-se ca “protestele sau nesupunerea civica sunt legitime si morale”.


Iata apelul semnat de asociatia lui Vasilica Danilet:

Apel la non-violenta. Guvernul si Dragnea trebuie sa plece.

 

In asteptarea manifestatiilor publice de azi si din zilele urmatoare pentru apararea statului de drept, independentei Justitiei si luptei anticoruptie, grupurile civice semnatare fac un apel catre:

 

Cetatenii care vor iesi in strada sa fie calmi, sa nu raspunda la provocari si sa izoleze orice persoana sau grup care instiga la violenta. Ascendentul moral fata de o guvernare mincinoasa, abuziva si autoritarista este principala noastra arma, prin care am câstigat admiratia si sprijinul partenerilor nostri din UE si NATO.

 

Fortele de ordine sa fie discrete, calme si sa respecte dreptul la libera exprimare al cetatenilor. Interventiile brutale si neprovocate din partea Jandarmeriei din data de 20 iunie nu trebuie sa se mai repete. Atitudinea Jandarmeriei din data de 21 iunie a fost un model de respect fata de cetateni si ea trebuie replicata azi si in urmatoarele zile.

 

Manifestatiile urmaresc demisia Guvernului, demisia Presedintelui Camerei Deputatilor, precum si oprirea definitiva a schimbarii codurilor penale si a atacului brutal asupra independentei justitiei si magistratilor. Protestele sau nesupunerea civica sunt legitime si morale. Violenta nu este! Fiti fermi, dar nu violenti!

Elevii care au absolvit clasa a XII-a au susţinut luni, 25 iunie, prima probă la BAC, cea de Limba şi Literatura Română.

Subiecte limba română Bacalaureat 2018 edu.ro. La profilul uman a picat arta poetică în opera lui Ion Barbu sau Lucian Blaga.

La subiectul III elevilor le-a picat genul liric.

La profilul real, elevii au fost puși să comenteze pe baza unei poezii de Mihai Eminescu sau Tudor Arghezi.

Subiecte limba română Bacalaureat 2018 edu.ro. Antena3.ro va publica în scurt timp toate subiectele şi baremul la BAC 2018 pentru examenul la limba română.

Elevii vor afla primele REZULTATE ale examenului de BACALAUREAT în 4 iulie 2018, iar rezultatele finale vor fi afişate în data de 9 iulie.

REZULTATE BACALAUREAT 2018. Marţi se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă - E)b): maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană şi italiană.

REZULTATE BACALAUREAT 2018. Miercuri va avea loc proba obligatorie a profilului - E)c), iar ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării - E)d), este programată joi, 28 iunie.

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7,30 - 8,30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie.

Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi. Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise.

Drept consecinţă, nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului, precizează MEN.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, susţinerea tuturor probele scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea, obţinerea mediei 6, cel puţin, la probele scrise.

MEN afirmă că absolvenţii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50 iar la examenul de Bacalaureat au obţinut media 10 primesc diplomă de merit.

În conformitate cu prevederile metodologice, aplicate începând cu anul 2017, în urma evaluării lucrărilor contestate "nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii".

Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestaţii este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferenţă între nota de la evaluarea iniţială şi cea de la contestaţii.

BACALAUREAT 2018

În premieră, probele orale ale examenului de bacalaureat au fost susţinute de elevi în luna februarie.

Calendar Bacalaureat 2018

25 iunie: limba și literatura română – proba Ea) – proba scrisă

26 iunie: limba și literatura maternă – proba Eb) – proba scrisă

27 iunie: proba obligatorie a profilului – proba Ec) – proba scrisă

28 iunie: proba la alegere a profilului și specializării – proba Ed) – proba scrisă

4 iulie: afișarea primelor rezultate (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 16:00)

5 – 8 iulie: rezolvarea contestațiilor

9 iulie: afișarea rezultatelor finale.

Ministrul Justiţiei elaboreză un document cu o prezentare în rezumat a modificărilor aduse Codurilor penale, care va fi trimis partenerilor externi ai României, a declarat liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, luni, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare. El a susţinut că s-a decis elaborarea acestui document, în care să fie făcută "o informare obiectivă", în contextul "campaniei furibunde de dezinformare" cu privire la modificarea codurilor.

"Am discutat despre necesitatea ca domnul ministru Tudorel Toader, împreună cu ministrul pentru Afaceri Europene, să eleboreze un document pe care apoi să îl comunice partenerilor externi, cu o prezentare în rezumat a modificărilor la Codurile penale. Cred ca este nevoie de o informare obiectivă legat de ceea ce se urmăreşte în Parlament să se facă pentru că am văzut ştiri false cu privire la aşa-zisele modificări ale codurilor penale", a declarat Tăriceanu, potrivit news.ro.

El a spus că România este singura ţară din Uniunea Europeană căreia i s-a pus eticheta de ţară coruptă.

"Amplitudinea numărului de dosare pe abuz în serviciu a făcut ca România să deţină nişte recorduri triste şi cred că la modificarea Codurilor penale trebuie să abordăm această problemă din perspectivă europeană. Nu cred că trebuie să slăbim intensitatea combaterii corupţiei, dar să nu lăsăm ca lupta asta îmnpotriva corupţiei să devină una de eliminare de elimnare a partenerilor politici", a declarat liderul ALDE.

Tăriceanu a mai spus că s-a decis să fie elaborat un astfel de document în contextul "campaniei furibunde de dezinformare privind Codurilor penale".

"Trebuie explicat partenerilor externi, ca să nu planeze dubii", a mai spus Tăriceanu, precizând că acest document va fi transmis tuturor ambasadelor, organismelor europene, precum şi Departamentului de stat american.

În perioada 18-24 iunie 2018, Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino” al județului Prahova a desfăşurat 23 acţiuni de control și activităţi de îndrumare şi control pe linia respectării măsurilor de apărare şi stingere a incendiilor, la unități de turism și operatori economici.

Pe timpul verificărilor au fost depistate 130 încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor şi protecţie civilă, dintre care 65 au fost înlăturate pe timpul desfășurări acestor acțiuni. Ca urmare a neregulilor constatate, personalul Inspecţiei de prevenire a aplicat un număr total de 130 de sancţiuni, cuprinzând 99 avertismente şi 31 amenzi, în cuantum de 32.500 lei.

Principalele deficienţe au constat în neasigurarea funcţionării optime a mijloacelor tehnice de primă intervenţie (stingătoare), executarea lucrărilor de modernizare fără solicitarea avizului de securitate de incendiu, neasigurarea marcării complete a tuturor căilor de acces şi evacuare cu indicatoare de securitate, instalaţii electrice defecte sau exploatate necorespunzător, deficienţe de ordin organizatoric etc.

Cu ocazia controalelor, au fost organizate şi desfăşurate 26 exerciţii în caz de incendiu, cu 181 participanți, precum și 26 instruiri cu personalul cu atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă de la localităţi, operatori economici şi instituţii.

În această perioadă, personalul Inspecţiei de Prevenire a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino” al județului Prahova a continuat să desfășoare, la nivelul întregului județ, acţiuni de informare preventivă aferente campaniilor “Nu tremur la cutremur” „F.O.C. – Flăcările Omoară Copii” și “RISC”, campanii ce vizează transmiterea către populație a informațiilor corecte privind modul de comportare în cazul producerii unui cutremur, respectiv a informațiilor ce urmăresc reducerea incidentelor de natura incendiilor, exploziilor etc., care sunt cauzate de improvizaţii la instalaţiile de gaze naturale şi electrice.

Totodată, din necesitatea reducerii numărului de victime și a pagubelor materiale produse de incendiile la locuințe, continuăm campania “Mai bine previi, decât să nu fii!” și încercăm să sensibilizăm opinia publică în vederea montării detectoarelor de incendiu în locuința proprie.

De asemenea, în perioada 18-24 iunie a.c., echipajele de pompieri militari ale celor 6 subunităţi de intervenţie au efectuat 4 misiuni de recunoaştere în teren, la instituții și societăți comerciale, verificând căile de acces la aceste obiective, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.

Luni, 25 iunie 2018, la Bucov, în Parcul Memorial Constantin Stere au avut loc manifestări prilejuite de comemorarea a 82 de ani de la trecerea în eternitate a scriitorului, savantului şi omului politic Constantin Stere.

Image may contain: 1 person, flower and outdoor

A fost al doilea președinte al Sfatului Ţării, jucând un rol important în Unirea Basarabiei cu România, dar şi în susţinerea identităţii şi culturii române.

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing, tree, plant, shoes, outdoor and nature

 

Cu această ocazie, administratorul public al Judeţului Prahova, Fabioara Ionescu a depus un buchet de flori la statuia marelui patriot român, aducând un omagiu acestuia şi evidenţiind contribuţia pe care a avut-o la realizarea Marii Uniri.

Evenimentele comemorative s-au desfăşurat în cadrul Programului Naţional ,,Romania 100” şi au fost organizate de Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, în colaborare cu Fundaţia „Constantin Stere” şi Societatea Cultural-Istorică „Mihai Viteazul” Ploieşti.

Image may contain: 5 people, people standing, tree, shoes and outdoor

Prin susţinerea acestor manifestări, Consiliul Judeţean Prahova arată respectul cuvenit acelora, care prin activitatea şi conştiinţa lor patriotică, au fost artizani ai Marii Uniri, susţinând cu devotament şi implicare unitatea de limbă, credinţă, cultură, istorie - unitatea naţională.

Image may contain: one or more people, people standing, tree, sky, shoes, plant, wedding, outdoor and nature

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs la nivelul unor primării din Prahova, dar și în alte instituții publice.

Primăria Comunei Vâlcăneşti, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, respectiv de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Achiziții Publice și de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Asistență Socială. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 25 iulie 2018, ora 10:00: proba scrisă, iar pe 27 iulie 2018, ora 10:00, are loc proba interviu.

Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie, cu sediul în Buşteni organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante de director economic. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 04 iulie 2018, ora 14:00, data limită pentru depunerea dosarelor; 16 iulie 2018, ora 10:00, proba scrisă; 17 iulie 2018, ora 09:00, susținere proiect/lucrare de specialitate și, tot pe 17 iulie 2018, dar la ora 13.00, are loc proba interviu.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de director executiv adjunct la Direcţia economică din cadrul Consiliului Judeţean Prahova. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 09 iulie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 20 iulie 2018, ora 10:00: proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Primăria Oraşului Băicoi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de muncitor calificat I în cadrul Atelierului Gospodărie Comunală (atribuţii ifronist-maşinist la maşini pentru terasamente). Concursul se va organiza conform calendarului următor: 12 iulie 2018, ora 10.00, proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Primăria Comunei Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I. grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului Urbanism, Amenajare Teritoriu şi Disciplină în construcţii.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 04 iulie 2018 este termenul limită de depunere a dosarelor, pe 24 iulie 2018, ora 10:00, are loc proba scrisă, iar pe 27 iulie 2018, ora 10:00, este programată proba interviu.

Spitalul Municipal Câmpina, județul Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează: asistent medical principal, specialitatea medicină generală, pentru Compartimentul de Urologie; asistent medical principal, specialitatea medicină generală, pentru Compartimentul de Explorări Funcţionale, dar și de muncitor necalificat, pentru Compartimentul Muncitori. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 04 iulie 2018, ora 13.00 – termenul limită pentru depunerea dosarelor; 11 iulie 2018, ora 10.00: proba scrisă, iar pe 13 iulie 2018, ora 10.00, are loc proba interviu

sursa: www.observatorulph.ro 

Realizatorul B1 Tv Radu Banciu a comentat duminică seară anunţul preşedintelui Klaus Iohannis privind candidatura pentru un al doilea mandat de preşedinte în alegerile de la finalul lui 2019.

"La noi, după cum ştiţi, preşedintele în exerciţiu Klaus Werner Iohannis şi-a sărbătorit în acest weeekend ziua de naştere la Sibiu, dar nu contează cât a împlinit, e destul de în vârstă. Ei bine, la 40 de la terminarea Licelui Samuel von Brukenthal la Sibiu, el s-a prezentat acolo (...) şi a anunţat că va candida cu fermitate pentru un al doilea mandat.(...).

Eu aş vrea să spun doar atât: că nu era chiar atât de sigur că Iohannis va candida pentru un al doilea mandat întrucât avea un loc călduţ, cel puţin aşa se zvonea, la Consiliul Europei şi un mandat de 5 ani nu e puţit. Dar el a văzut că nu are mult de lucru, că nu îţi pune mari probleme această funcţie. Reprezentarea internaţională el nu o face cu carnetul de note în faţa noastră. Deci noi nu ştim cum se prezintă el în exterior. Pe lângă asta funcţia de preşedinte a devenit una simbolică în România. Preşedintele este de formă, iar lui Klaus Iohannis i se potriveşte mănuşă că el nu poate face mai mult. Ce mă zgărie pe creier este toleranţa mămăligarilor români care aleg iar răul mai mic", a afirmat Banciu la B1Tv.

Pagina 1 din 3149