Potrivit numaratorii partiale, alegerile locale au fost castigate la Ploiesti de Andrei Volosevici. Acesta va conduce orasul in urmatorii 4 ani.

Stire in curs de actualizare

Ph-online.ro prezinta rezultatele partiale la alegerile locale din judetul Prahova.

Aici veti afla cine sunt castigatorii in fiecare localitate si comuna din judet, dar si a celui care a primit cele mai multe voturi pentru Consiliul Judetean.

Stire in curs de actualizare

UPDATE Dupa primele numaratori, iata rezultatele partiale:

ATENTIE! REZULTATELE SE POT MODIFICA PE PARCURS!

Ploiesti - Andrei Volosevici

Baicoi - PPU-SL Marius Constantin

Sinaia - PNL

Breaza - USR

Mizil - PSD

Blejoi - PSD

Olari - PSD

Talea - PSD

Soimari - PSD

Vadu Sapat - PSD

Chiojdeanca - PSD

Tomsani - PSD

Campina - independent Alin Moldoveanu

Tataru - PSD

Rafov - PSD

Comarnic - PSD Sorin Popa

Sotrile - independent Bogdan Davidescu

Gornet Cuib - PSD

Chiojdeanca - PSD

Fantanele - PSD

Izvoarele - PSD

Pacureti - PSD

Posesti - PSD

Draganesti - PSD

Podeni - PSD

Cocorasti Colt - PSD

Boldesti Scaeni - PSD

Provita de Jos - PSD Ionut Bocioaca

Telega - PSD

Sangeru - PSD

Gura Vadului - PNL Sora Marius Nicolae

Magurele - PNL Vasile Diaconu

Sirna - PNL Valerica Sandu

Colceag - PNL 

Cosminele - Pro Romania

Azuga - PNL

Surani - PNL

Provita de Sus - PNL

Carbunesti - PNL

 Barcanesti - PNL

Dumbravesti - PNL

Brazi - PNL

Drajna - PNL

Lipanesti - PNL

Predeal Sarari - PNL

Puchenii Mari - PNL

Baltesti - PNL

Apostolache - PNL

Lapos - PNL

Urlati - PNL Marian Machitescu

Ciorani - PNL

Salcia - PNL

Cocorastii Mislii - PNL

Floresti - PNL

Cerasu - PNL

Berceni - PNL

Albesti Paleologu - PNL

Scorteni - PNL

Acuzatii deosebit de grave in Stoenesti, comuna Aricestii Rahtivani!

O persoana a fost prinsa in flagrant in timp ce mituia alegatorii. Aceasta le oferea 100 de lei locuitorilor pentru a vota cu PNL, banii venind din partea "doamnei Viorica".

Politia a fost anuntata si se asteapta finalizarea verificarilor.

Foto arhiva

Preotul din localitatea Valea Urloii (Urlati) a fost surprins in flagrant in timp ce ducea oamenii la sectia de votare si ii indemna sa voteze cu PNL.

Episodul a fost filmat, iar pe inregistrare se aude cum parintele recunoaste ca ia oameni cu masina personala si ii duce la urne.

Si mai revoltator este faptul ca persoana care a reclamat aceste aspecte la Politia din localitate a fost inchisa in sectie si amendata pentru apel abuziv la 112!

Solicitam IJP Prahova sa analizeze imaginile si sa stabileasca imprejurarile in care s-au produs faptele.

IPJ Prahova a fost sesizat și a demarat cercetări dupa ce mai multi prahoveni au primit SMS-uri de tip "RO-ALERT", in care se anunta ca in anumite localitati exista suspiciune de COVID-19.

Mesajul este unul fals, iar cercetarile vor stabili cine se afla in spatele acestei actiuni.

MESAJUL IJP PRAHOVA

La nivelul mai multor comune din județul Prahova a fost recepționat un mesaj de avetizare similar Ro-Alert prin intermediul căruia cetățenii ar fi fost anunțați că la nivelul anumitor secții de votare există suspiciuni de infectare cu virusul COVID -19. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit privind săvârșirea infracțiunii de împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

*INFORMARE IJP PRAHOVA
La secția de votare 476 din Măneciu, un alegător a sesizat faptul ca un membru din comisia de votare ar fi înmânat 4 buletine de vot unui cetățean, iar în buletinul de vot se aflau împăturite alte 3 buletine de vot pentru președintele Consiliului Județean, fără a avea ștampila de control. La fața locului s-a deplasat echipa de verificare, se relaționează cu Parchetul, sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de fraudă la vot, conform articolului 387 din Cod Penal.

În orașul Băicoi, un cetățean în vârstă de 75 ani s-a prezentat la secția de votare nr. 185. După ce a votat, ar fi spus comisiei ca pe buletinul de vot este deja pusă ștampila pe un candidat. Buletinul în cauză a fost anulat, bărbatul a primit alt buletin de vot și a votat din nou. S-a relationat cu parchetul, se vor efectua cercetări în cadrul unui dosar penal conform articolului 385 din Cod Penal.

Secția de votare 244 din Mizil – polițiștii au fost sesizați cu privire la existența unui panou pe care erau lipite afișe electorale. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde aspectele s-au confirmat. Acestea a fost îndepărtate de către membrii secției de votare.

Secțiile de votare 374,375,376 din Ciorani – polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe un imobil aflat în construcție, în apropierea secției de votare erau lipite afișe. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde aspectele s-au confirmat. Acestea a fost îndepărtate de către membrii secției de votare.

Electrica a întrerupt, duminică, alimentarea cu energie a une secții de votare din Prahova, rețeaua fiind afectată de vijelia din ultimele ore.

"De asemenea, în Prahova procesul de votare s-a întrerupt din cauza unor probleme privind alimentarea cu curent electric", a anunțat purtătorul de cuvânt al MAI.

La Făgetu (Gura Vitioarei), echipajele de intervenție au informat că vor întrerupe alimentarea cu energie electrică pentru a trece secția de la funcționarea cu ajutorul generatorului la funcţionarea cu electricitate din linia principală.

Procesul electoral a fost reluat după scurt timp, fără incidente.

Cea mai slaba prezenta la vot din Ploiesti s-a inregistrat la sectiile amenajate in Scolile "Candiano Popescu", "Anton Pann" si in incinta TCE Ploiesti.

Pana la ora 11:57, cea mai mare prezenta la vot s-a inregistrat in segmentul de varsta 45-64.

In Prahova, procentul votantilor din totalul celor inscrisi pe liste este de 16,42%, 59.744 de alegatorii care si-au exprimat votul sunt din mediul rural, iar 46.953 din mediul urban.

Alegeri locale Prahova 2020. Buletine de vot, fotografiate

Secția 464, Lipănești - polițiștii au fost sesizați despre faptul că două persoane fotografiau buletinele de vot. S-au facut verificări la fața locului, iar aspectele sesizate nu se confirmă.

Alegeri locale Prahova 2020. Politia a fost chemata la o sectie de vot din Busteni

Secția 225, Bușteni - polițiștii au fost sesizați despre faptul că un alegător a introdus 3 buletine de vot din 4 în urne. S-au facut verificări, iar aspectele sesizate nu se confirmă.

Pagina 1 din 4542

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.