Catalin Nita, o DEZAMAGIRE pentru PSD Prahova!

Publicat in Politica 23 Septembrie 2016 2273 ori
Google+ WhatsApp
Catalin Nita, o DEZAMAGIRE pentru PSD Prahova!
Catalin Nita, o DEZAMAGIRE pentru PSD Prahova!

Printre diverse cugetări de genul „Onoarea e ca erecția, dacă o ai se vede!”, fostul consilier județean Cătălin Niță, cunoscut mai degrabă în urma acuzațiilor că și-ar fi ascuns în pantaloni materiale electorale ilegale decât pentru activitatea din administrația publică, și-a făcut timp să comenteze pe marginea mitingului de protest față de votul senatorilor în cazul Gabriel Oprea.

 

„Presimt că mâine se va „naște” un alt Nicușor Dan din rândul wanna-be-protestatarilor…îl/îi vom vedea pe listele unui partid „curat”, proaspăt înființat…al poporului…. Miting („spontan”) serios…2.000 de oameni…numărați….pe listele celor care i-au convocat…. Cine știe matematică??? Concurs: cât înseamnă procentual 2.000 de oameni la 20.000.000 populație??? Da’ la aproape 3.000.000 locuitori ai Bucureștiului??? Mai mulți strânge Fernando în Caransebeș…. Cine nu știe istorie… nu mai riscă nimic… ar trebui să învețe…”, a comentat Niță pe Facebook. Surprinde faptul că Niță amintește despre un posibil partid al poporului, deoarece fostul consilier județean și-a făcut intrarea pe scena politică prin intermediul partidului condus de Dan Diaconescu iar despărțirea de PPDD a fost exact ca la OTV, cu scandal și poale-n cap. Sigur, e dreptul fiecăruia să spună ceea ce crede, dar poate tânărul consilier preocupat de erecții și onoare ar trebui să folosească mai puțin puncte puncte puncte. Altfel, riscă să nu-i mai citească nimeni elucubrațiile pe care le postează.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.