Lista finală a candidaților PSD pentru București

Publicat in Politica 16 Martie 2016 2478 ori
Google+ WhatsApp
Lista finală a candidaților PSD pentru București
Lista finală a candidaților PSD pentru București

PSD se pregătește să anunțe candidaturile finale pentru alegerile locale. Surse din partid au dezvăluit pentru realitatea.net care sunt numele stabilite pentru fotoliile de primar general și primari de sector. Astfel, la Primăria Capitalei va candida Gabriea Firea, în timp ce pentru cele 6 sectoare s-a recurs la o înțelegere cu ALDE și UNPR. Toate candidaturile vor fi validate vineri, în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național.


Pentru Sectorul 1, PSD va merge pe mâna candidatului ALDE, Laura Chiriac. De altfel, aceasta a început o reală campanie în sector, postând pe facebook diverse fotografii de la diverse acțiuni la care participă.

La sectorul 2 PSD îl va susține pe Neculai Onțanu, candidatul UNPR, cel care are cele mai mari șanse să câștige un nou mandat.

La sectorul 3, Robert Negoiță rămâne candidatul PSD, acesta fiind cotat cu un scor foarte mare și în sondajele PNL.

La sectorul 4 PSD îl va susține pe candidatul ALDE, Ștefan Spiridon.

În schimb, la sectorul 5, după ce Cristian Rizea a fost anchetata de DNA, PSD a fost nevoit să își caute un alt candidat. Potrivit unor surse,  social- democrații vor merge pe mâna lui Daniel Florea, deputat PSD. 

Nu în ultimul rând, o repoziționare a fost și la sectorul 6. Dacă favorit era inițial Gabriel Mutu, senator PSD, se pare că social-democrații îl vor susține pe Ștefan Florescu, ca independent. Acesta era în cărți și pentru a candida din partea PNL, dar Cătălin Predoiu a anunțat că liberalii nu îl vor susține.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.