Dialog fabulos! Cum il trateaza PNL-istul Dan Oprea pe un ploiestean care nu e "pe gustul" lui

Publicat in Politica 31 August 2015 2825 ori
Google+ WhatsApp
Dialog fabulos! Cum il trateaza PNL-istul Dan Oprea pe un ploiestean care nu e "pe gustul" lui
Dialog fabulos! Cum il trateaza PNL-istul Dan Oprea pe un ploiestean care nu e "pe gustul" lui

Ph-online.ro va prezinta, in randurile de mai jos, un dialog absolut incredibil avandu-i ca interlocutori pe candidatul PNL la Primaria Ploiesti Oprea Dan si un simplu cetatean al acestui oras.

 

Discutia fabuloasa dintre cei doi este inca o dovada a faptului ca oricine se poate transforma intr-o hiena, daca politica si interesele o cer. In cazul fostului medic, situatia a devenit, brusc, dramatica. "Incoltit" de ploiestenii satui de promisiuni bine ambalate, politicianul Oprea Dan si-a scos la iveala adevaratul caracter si, mult mai grav, ne-a aratat cu ce viteza este in stare sa intoarca spatele.

Pentru a fi bine intelesi atat cu domnul Oprea, cat si cu cei care il cunosc personal, dar si pentru a raspunde intrebarii "de ce il atacati pe dr. Oprea?", pe care am primit-o din partea unuia dintre sustinatorii domniei sale, facem o scurta precizare: Il "atacam" pe POLITICIANUL Oprea Dan pentru ca asta face presa. "Ataca" politicieni aflati la putere si pe cei care intentioneaza sa ajunga acolo, pentru ca dumneavoastra, ploiestenii, sa aveti raspunsuri la toate intrebarile pe care, in mod normal, nu ati avea ocazia sa le adresati unui politician. Din pacate, atunci cand se deranjeaza sa raspunda, politicianul Oprea se devine extrem de agresiv in fata intrebarilor. Acest candidat nu raspunde decat laudelor la adresa calitatii actului medical.

Ce e cu adevarat suprzinzator, este ca domnul liberal Oprea nu s-a gandit la un lucru: prin mainile sale de chirurg au trecut foarte putini ploiesteni, comparativ cu cei care nu-l cunosc si n-ar putea fi pacaliti atat de usor de campania electorala in halate albe. Aceasta mica scapare s-ar putea sa fie esentiala la numararea voturilor. Apropos, domnule Oprea, am observat ca insistati sa amestecati medicina cu Primaria. Pe rationamentul asta, orice bucatar-sef specializat la scoli inalte de bucatareala prin Europa ar putea sa ne conduca orasul cu un simplu brevet culinar si fotografii de la nuntile la care sute de meseni i-au laudat preparatele. Vi se pare matura strategia pe care o folositi cu atata incredere? Stim ca aveti priza la pacienti, fiindca un bolnav disperat, odata salvat de la moarte, e, intr-adevar, capabil sa-ti ridice statuie si s-o lustruiasca in fiecare zi. Nu profitati de disperarea ploiestenilor, domnule Oprea. Si, inca o data, nu ignorati calculul de mai sus.

In incheiere, ne adresam ploiestenilor: Ultima oara cand am etichetat un politician ca fiind zeflemist si arogant in fata intrebarilor cetateanului de rand a fost in campania electorala in care Iulian Badescu urmarea functia de primar. Spre surprinderea noastra, Dan Oprea se comporta mult mai urat decat a facut-o fostul edil.

A venit momentul dialogului fabulos. Ar fi multe de comentat, dar sunt suficient de evidente defectele de caracter ale acestui politician, incat sa poata fi observate de oricine.

 

Va redam integral schimbul de replici dintre liberalul Oprea si un domn din Ploiesti, pe nume George Nitescu:

"George Nitescu: Domnule doctor Oprea Dan, il sustineati public pe domnul director Baloi, spunand despre dansul ca e un om corect! Nu v-ati ferit nici de legatura cu Mircea Rosca, care va sustine deschis, desi stiti ca e trimis in judecata pentru coruptie, printre care si contracte cu Spitalul Judetean, prin care sifona banii bolnavilor. Am observat ca sunteti in plina campanie electorala, pozand in "cavalerul dreptatii" ! Dumneavoastra chiar nu aveti nicio legatura cu acestia ?

Oprea Dan: Recunosc, am crezut in Dr. Baloi, cat despre legaturile mele cu ,,acestia'', la ce va referiti??? Iar Mircea Rosca, ce legatura are cu discutia asta?? Poate reprezentati pe cineva, deranjat de scandalurile fara sfarsit de la judetean??? Iar dorinta mea de a candida pentru Primaria Ploiesti, nu este un secret pt. nimeni!! Ati descoperit America???

George Nitescu: Va asigur ca nu reprezint pe nimeni domnule doctor Oprea Dan! Am pomenit de Mircea Rosca pentru ca e evident din postarile sale , cat si ale dumneavoastra ca sunteti foarte apropiati, iar domnul Rosca, din cate am citit, este trimis in judecata printre altele si pentru ca a incheiat ilegal contracte cu Spitalul Judetean, sifonand bani publici! Dumneavoastra spuneti ca luptati pentru Spitalul Judetean, ceea ce este foarte bine, insa cum se impaca cele doua pozitii, de luptataor pentru spital si de prieten cu cei care l-au furat?

Oprea Dan: Eu il respect pe Mircea Rosca, m-a adus in partid si ma ajuta cu expertiza politica. Nu avem o cumetrie de genul celei pe care incercati sa o evidentiati! In plus, eu sunt un simplu chirurg in spital, nu am afaceri de nici un fel, nici cu spitalul, nici de alta natura. M-a preocupat profesia, si daca am intrat in politica, a fost doar in ideea de a ajuta spitalele din aria noastra.... Ce va fi, vom vedea..... Multumesc pentru opinii! Justitia isi face treaba, eu sunt asa cum imi place, respect pe toti cei care se poarta corect cu mine. Sunt doua lucruri diferite.

George Nitescu: Eu cred ca prietenia afisata public cu Mircea Rosca, care inteleg ca e trimis in judecata tocmai pentru ar fi furat din banii Spitalului Judetean pe care dumneavoastra il aparati, va afecteaza grav imaginea si chiar sansele in aceasta campanie electorala a dumneavoastra!".

Ca o concluzie, vom spune doar atat: Rusine, Dan Oprea, pentru comportamentul atat de ieftin in fata unui ploiestean care v-ar fi putut da votul in schimbul unui raspuns civilizat. Retineti, domnule liberal: toti ploiestenii sunt egali si sunteti datori sa le oferiti raspunsuri, chiar daca nu citesc aceleasi ziare ca dumneavoastra sau tin cu alta echipa de fotbal!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.