A fost doar teatru. Dan Oprea s-a retras

Publicat in Politica 14 Octombrie 2015 2731 ori
Google+ WhatsApp
A fost doar teatru. Dan Oprea s-a retras
A fost doar teatru. Dan Oprea s-a retras

N-o sa ne prefacem mirati. Orice posesor de creier uman se astepta la asa-zisa retragere.

 

Pe scurt, candidatura medicului Oprea Dan la Primaria Ploiesti a fost doar o schema de PR menita sa mai indulceasca imaginea unui partid pe care cetatenii il asociaza cu Roberta Anastase. Si cum politica are tiparele ei, ce alta modalitate mai eficienta ar fi putut gasi liberalii pentru indeplinirea misiunii daca nu manipularea.

Astazi, PNL a trimis un mini-comunicat de presa prin care anunta ca doctorul Oprea renunta la lupta pentru castigarea Primariei Ploiesti. Evident, partea cea mai interesanta a comunicatului, si anume motivul abandonului, lipseste. Totusi, ca sa nu bata la ochi, biroul de presa ne arunca in gluma celebrul "din motive personale", ca si cum ar fi avut alta optiune de raspuns. Ar fi putut, totusi, sa fie amuzanti de-a dreptul si sa ne spuna ca "ne-am folosit de reputatia medicului Oprea, fiindca da bine la populatie, dar n-am avut nicio clipa intentia sa-l bagam in cursa pentru Primaria Ploiesti".

In cursa, asadar, au mai ramas doi potential candidati, in persoanele senatorului Andrei Volosevici si a ilustrului necunoscut Marius Fenichiu. Nu va amagiti, cel din urma nu va fi, in cazul asta, cel dintai, ci va ramane in joc o perioada, de fatada, pana la urmatorul comunicat informativ pe tema "din motive personale".

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.