Delegatia Raionului Glodeni (R. Moldova), in schimb de experienta la Parcul Industrial Ploiesti - locatia Barcanesti

Publicat in Politica 05 Mai 2022 Actualizat: 05 Mai 2022 1724 ori
Google+ WhatsApp
Delegatia Raionului Glodeni (R. Moldova), in schimb de experienta la Parcul Industrial Ploiesti - locatia Barcanesti

A doua etapa a schimbului de experineta pe tema parcurilor industriale organizat de directorul executiv al Euroregiunii Siret-Prut-Nistru, Mircea Cosma, a insemnat locatia Barcanesti a Ploiesti Industrial Parc SA, unde primii 4 investitori au deschis santierele pentru realizarea investitiilor propuse si avizate.

Au participat: delegatia r. Glodeni condusa de presedintele Ion Cojocari si consilierii judeteni Ludmila Sfarloaga, Andrei Turcanu si Rares Enescu.

Au fost vizitate locatiile Apazol Trans, fabrica de tuburi de beton precomprimate, precum si santierul tipografiei Grafo Anaitis.
Vizita continua in Parcul Memorial Constantin Stere de la Bucov.

Stirea initiala, aici: Parcurile Industriale, necesare pentru dezvoltarea durabila a R. Moldova! O delegatie a Raionului Glodeni a vizitat Ploiesti Industrial Parc, intr-un schimb de experienta initiat de Euroregiunea Siret-Prut-Nistru

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.