Parcurile Industriale, necesare pentru dezvoltarea durabila a R. Moldova! O delegatie a Raionului Glodeni a vizitat Ploiesti Industrial Parc, intr-un schimb de experienta initiat de Euroregiunea Siret-Prut-Nistru

Publicat in Politica 05 Mai 2022 Actualizat: 05 Mai 2022 440 ori
Google+ WhatsApp
Parcurile Industriale, necesare pentru dezvoltarea durabila a R. Moldova! O delegatie a Raionului Glodeni a vizitat Ploiesti Industrial Parc, intr-un schimb de experienta initiat de Euroregiunea Siret-Prut-Nistru

La invitatia Euroregiunii Siret Prut Nistru, a carui presedintie este asigurata de Consiliul Judetean Prahova, o delegatie a raionului Glodeni, Republica Moldova, condusa de presedintele Cojocari Ion, si avand in componenta primarii Bogdan Catalin - primar comuna Viisoara si primar Gnatiuc Anatolie - primar satul Fundurii Vechi, a efectuat un schimb de experienta la Ploiesti Industrial Parc, avand in vedere faptul ca in programul guvernamental al R. Moldova, raionul Glodeni a fost desemnat ca promotor al unui parc industrial realizat si organizat de administratia publica.


Delegatia a fost primita de prefectul judetului Prahova, Virgil Nanu si de subprefectul Emil Draganescu, de primarul Municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici si de consilierii judeteni Ludmila Sfirloaga, Andrei Turcanu si Rares Enescu.

Au fost efectuate vizite la doua unitati economice din incinta parcului industrial -SC ALKA CO&CO SRL, fabrica de produse alimentare si SC MODPACK SISTEMS SRL, fabrica de solutii complete de ambalare.


In continuarea vizitei s-a prezentat de catre conducerea Parcului Industrial Ploiesti legislatia romaneasca, regulamentul de organizare si functionare precum si experienta in atragerea investitorilor intr-un parc industrial.


Oaspetii isi vor continua vizita la Parcul Industrial Barcanesti, noua locatie a Ploiesti Industrial Parc, unde delegatia va avea prilejul sa cunoasca informatii despre dezvoltarea unui parc industrial inca din primele etape, avand in vedere ca primele patru societatii au inceput deja investitiile.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.