Bogdan Toader,președintele PSD Prahova, solicita Guvernului sa investeasca in sanatate, nu in campania electorala

Publicat in Politica 27 Iulie 2020 572 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader,președintele PSD Prahova, solicita Guvernului sa investeasca in sanatate, nu in campania electorala
Bogdan Toader,președintele PSD Prahova, solicita Guvernului sa investeasca in sanatate, nu in campania electorala

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, cere Guvernului Orban să nu mai facă o prioritate din organizarea alegerilor locale, în contextul în care România se confruntă cu o evoluție din ce în ce mai alarmantă a pandemiei. Toader consideră că pe primul plan, în acest moment, ar trebui să fie mobilizarea resurselor către sistemul sanitar.

 


“Guvernul Orban trebuie să conștientizeze faptul că românii au nevoie în această perioadă de un sistem de sănătate eficient și nu de mobilizarea resurselor țării, financiare și umane, cu prioritate pentru organizarea alegerilor.Sănătatea este mai importantă decât campania electorală, iar faptul că Guvernul ignoră în continuare această realitate ne izolează ca țară și pune în pericol cetățenii. Nu ne putem bloca în discuții nesfârșite despre cine are interesul sau nu să organizeze alegeri locale în luna septembrie, când numărul persoanelor infectate crește de la o zi la alta, iar Guvernul nu acordă niciun fel de ajutor populației vulnerabile pentru a se proteja. Nu este posibil ca cetățenii să fie acuzați că nu respectă regulile de protecție, în condițiile în care reprezentanții Guvernului sunt primii care demonstrează că își bat joc de propriile lor reglementări!”, a declarat Bogdan Toader, președinele PSD Prahova și candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean, pe care o deține și în prezent.
Acesta subliniază că “gestionarea sistemului de sănătate necesită disciplină, implicare și bani”, iar “dacă Guvernul vrea să organizeze alegeri, să o facă, dar în condiții de siguranță deplină pentru cetățeni. Protecția oamenilor nu poate fi garantată în haos și cu nemulțumiri ale cadrelor medicale din prima linie”.
Toader reclamă faptul că Executivul condus de Ludovic Orban nu a reușit nici acum să se achite de datoriile pe care le are față de județul Prahova. “În loc de propagandă mincinoasă, Guvernul PNL, prin reprezentanții din Prahova, ar face bine să acționeze în acest sens! Așteptăm în continuare măștile de protecție pentru populația vulnerabilă, precum și resursele investite încă din primele luni de pandemie, când Prahova plătea pentru materialele de protecție și aparatura necesară în spitale, iar Guvernul era mult prea ocupat cu organizarea alegerilor anticipate… “, a mai transmis Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.