Tatăl ei este multimilionar şi cel mai mare fermier al României… Am găsit-o pe ”Prinţesa vinurilor”!

Publicat in National 13 Octombrie 2017 282 ori
Google+ WhatsApp
Tatăl ei este multimilionar şi cel mai mare fermier al României… Am găsit-o pe ”Prinţesa vinurilor”!
Tatăl ei este multimilionar şi cel mai mare fermier al României… Am găsit-o pe ”Prinţesa vinurilor”!

Constantin Duluţe, multimilionarul bârlădean care a reuşit să devină cel mai mare fermier al României, are o fiică de care este extrem de mândru! Cristina Duluţe Florea, pe numele ei, după ce s-a căsătorit, este o adevărată "Prinţesă a vinurilor"!

 


Tânăra, spre deosebire de "prinţesele" moştenitoare din poveşti, a muncit pe brânci după ce tatăl ei i-a "pasat" partea de marketing a afacerii cu vin, el ocupându-se în continuare de cea mai mare fermă din ţara noastră!tânăra, spre deosebire de "prinţesele" moştenitoare din poveşti, a muncit pe brânci după ce tatăl ei i-a "pasat" partea de marketing a afacerii cu vin, el ocupându-se în continuare de cea mai mare fermă din ţara noastră!
Nici în viaţa personală nu o duce deloc rău, fiindcă tânăra Crina Duluţe Florea şi-a găsit alesul inimii, în persoana lui Rareş Florea, care a fost recrutat în funcţia de director comercial al unei importante multinaţionale, pentru Europa Centrală şi de Est. Din noua poziţie, Florea răspunde de veniturile şi execuţia stategiei de vânzări şi marketing a companiei în ţări precum Polonia, Austria, Cehia, Bulgaria, Turcia, Grecia, Slovenia. Înainte de a fi recrutat de actualul angajator, în iunie 2015, Rareş Florea a fost online sales manager pentru un alt nume greu din topul companiilor multinaţionale.

Realestate Paulesti

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office