Jojo are probleme cu fetița. „Mi-a fost tare greu s-o văd cum suferă”

Publicat in National 29 Septembrie 2017 543 ori
Google+ WhatsApp
Jojo are probleme cu fetița. „Mi-a fost tare greu s-o văd cum suferă”
Jojo are probleme cu fetița. „Mi-a fost tare greu s-o văd cum suferă”

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, a avut de tras cu fiica ei, Zora, care a răcit.Jojo este o actriță și cântăreață de la noi, cunoscută încă de pe vremea când era doar o adolescentă.

 

 

 

Actrița, care are o relație cu actorul Paul Ipate, este mămica a doi copii, un băiat pe nume Achim și o fetiță, Zora, care a venit pe lume în luna ianuarie a acestui an.

Zilele acestea, din cauza schimbării bruște a vremii, familia vedetei a răcit, inclusiv micuța Zora, lucru care i-a cam dat bătăi de cap lui Jojo.

„Ufff…. cu ce să încep? O ținem așa de vreo 4 zile…
Am răcit toți. Eu, Achim și Zori. Slavă Domnului că nu a răcit și Paul, pentru că măcar unul dintre noi s-a simțit bine că să fie mai mult de ajutor.
La Achim răceală s-a manifestat mai ușor de data aceasta.
Zora însă, în ziua în care și-a dat seamă că nu poate respira a avut un șoc. A plâns mult pentru că nu înțelegea ce i se întâmplă. Una dintre probleme a fost că și eu mă simțeam groaznic de rău. Însă am lăsat deoparte starea mea, și, deși nu a fost simplu deloc, m-am ocupat de zânuță”, a explicat Jojo.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.