Brigitte Sfăt, primele declaraţii după ce s-a căsătorit! Ce religie au acum cei doi!

Publicat in National 08 Noiembrie 2018 835 ori
Google+ WhatsApp
Brigitte Sfăt, primele declaraţii după ce s-a căsătorit! Ce religie au acum cei doi!
Brigitte Sfăt, primele declaraţii după ce s-a căsătorit! Ce religie au acum cei doi!

 Brigitte Sfăt s-a căsătorit în mare secret cu iubitul său tinerel, iar viaţa sa a luat-o din nou pe un drum normal şi fericit. Totul s-a întâmplat, însă, în mare secret, iar noi avem toate detaliile. Brigitte Sfăt a oferit un interviu în exclusivitate pentru Spynews.ro, în care a vorbit despre decizia de a se căsători cu Cornel.

 

 

Cei doi și-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu, iar religia brunetei (penticostală, n.r.) le permite să facă acest lucru sub forma unei cununii religioase, recunoscută ca o căsătorie.

"Noi ne-am dorit să cumpărăm verighete, deoarece în urmă cu o săptămână, noi suntem amandoi penticostali şi pastorul bisericii noastre ne-a făcut deja binecuvântarea, pentru a avea această relaţie. În momentul în care ne-am mutat împreună, pastorul bisericii noastre ne-a oficializat, ne-a făcut binecuvântarea relaţiei noastre, adică noi în faţa Lui Dumnezeu suntem ca şi căsătoriţi.

Nu am dorit să facem acest pas şi să ne mutăm împreună, decât atunci când vom fi binecuvântaţi în faţa lui Dumnezeu şi am primit această binecuvântare şi atunci am considerat că trebuie să purtăm şi acest semn (n.r. verighetele). Eu am fost plecată ieri după marfă la una dintre firmele mele şi de comun acord am luat de la o firmă de acolo, pentru că nu se găsesc în România, verighetele pe care ni le doream şi pe care în urmă cu două luni, le văzusem într-un loc şi am zis că dacă ar fi vreodată să ne căsătorim şi să facem acest pas, vom lua aceste verighete", a spus Brigitte Sfăt.
Brigitte Sfăt a povestit chiar că iubitul ei a ales să-şi schimbe şi religia, totul pentru ca cei doi să poată fi împreună.

"Primul pas care a fost făcut, a fost făcut de el, pentru că s-a botezat în religia penticostală şi astfel pastorul a putut să ne oficializeze în faţa Lui Dumnezeu, să ne dea binecuvântarea în faţa Lui Dumnezeu. În urmă cu două săptămâni a avut loc nunta. Corneliu s-a botezat în urmă cu vreo 40 de zile, o lună jumătate şi apoi am făcut, în urmă cu două săptămâni, când ne-am mutat împreună...Adică cred că în urmă cu două duminici, când ne-am hotărât să ne mutăm împreună, să facem următorul pas, pastorul ne-a dat binecuvântarea", a mai spus Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt nu a omis să vorbească şi despre faptul că, cu Ilie Năstase nu s-a căsătorit religios, lucru ce nu i-a făcut bine. De asemenea, Brigitte Sfăt a precizat că nu a fost sunată de fostul soţ pentru a fi felicitată.

"În faţa Lui Dumnezeu nu am fost niciodată căsătorită cu Ilie, doar în faţa oamenilor. Niciodată. Niciodată, am avut doar actele făcute, pentru că el nu a fost aceeaşi religie cu mine şi nu puteam, trebuia să mă trec eu la religia lui şi eu nu am dorit acest lucru. Nu discutăm despre aceste subiecte, cum de altfel nici eu nu îmi permit să intru în relaţia lui. Discutăm despre lucrurile sau proiectele pe care le mai avem, lucrurile pe care le mai avem de împărţit. Mai avem chestii de împărţit, dar nicidecum despre deciziile pe care le luăm despre viaţa personală şi intimă", a spus Brigitte Sfăt.

În plus, Brigitte Sfăt a vorbit şi despre petrecerea care va avea loc pentru a sărbători cu toţi apropiaţii fericirea pe care o trăieşte alături de Cornel.

"Păi, în primul rând, noi nu suntem căsătoriţi în faţa oamenilor şi la momentul potrivit, cu ajutorul Lui Dumnezeu, vom face şi acest lucru şi după ce vom face acest lucru, probabil vom face şi o petrecere. Momentan, din punctul meu de vedere, cel mai important lucru este că amândoi am îmbrăţişat aceeaşi credinţă şi ne-am unit sufletele în faţa Lui Dumnezeu şi avem binecuvântarea Lui Dumnezeu", a spus Brigitte Sfăt.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.