Il mai stiti pe Vasilache "Poponache", alias Zook? Cel mai excentric GAY din Ploiesti si-a gasit jumatatea! Vezi cine e ALESUL

Publicat in Gossip Ploiesti 21 August 2017 17091 ori
Google+ WhatsApp
Il mai stiti pe Vasilache "Poponache", alias Zook? Cel mai excentric GAY din Ploiesti si-a gasit jumatatea! Vezi cine e ALESUL

Dupa indelungi cautari, ca doar n-o fi usor sa-ti gasesti perechea cand ai o perspectiva dosnica asupra vietii, Alin Vasilache, despre care am mai vorbit de cateva ori, si-a gasit jumatatea!

 

Cea mai noua idila amoroasa din Ploiesti ii are protagonisti pe Vasilache, zis si Zook, si un tanar pe nume Dragos Fabian. Acesta din urma i-a cazut la asternut lui Vasilache dupa tatonari petrecute intr-un club din Bucuresti, in timpul unei petreceri private.


Potrivit surselor Gossip, cei doi au fost vazuti sarutandu-se pasional sub privirile altor tineri mai mult sau mai putin "asemanatori" lor.

Vasilache nu se afla la prima relatie de acest fel, pe facebook-ul lui aparand in fotografii alaturi de mai multi baieti, unul dintre ei fiind "preferatul" lui Zook. Se pare, insa, ca acele fotografii sunt de domeniul trecutului, iar Alin Vasilache a trecut la un nou capitol amoros.

Pentru cei care nu-l cunosc pe Vasilache 'Poponache", avem cateva referinte mai jos, iar pentru cuplul senzational, un calduros "Casa de piatra!".

Șoc, Șoc, Șoc! Ce avem noi aici?

Vasilache poponache s-a suparat degeaba pe Gossip! Pozele care demonstreaza ca excentricul este fanul chilotilor tanga si a partidelor gay

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.