Șoc, Șoc, Șoc! Ce avem noi aici?

Publicat in Gossip Ploiesti 20 Aprilie 2017 Actualizat: 20 Aprilie 2017 21999 ori
Google+ WhatsApp

Cum sa incepem...? Pe Alin Vasilache (Zook) l-am zarit intr-un club de fite din Bucuresti si, initial, am crezut ca e Bruce Jenner dupa operatia de schimbare de sex.



Par lung dat cu ceara de albine, unghii negre ca fundul iadului, machiat si cu un luciu pe moaca de ziceai ca e Omul de Tinichea din 'Vrajitorul din Oz', iar hainele... fereasca sfintii si maica Domnului! Arata ca unul scapat de la adapostul social, care pe drum a furat husa de la un gipan.

Ce m-a impresionat cel mai tare au fost sprancenele. De o precizie cum doar la Omul Vitruvian mai vezi, pensate cu echerul si compasul, sprancenele acestui...om aratau mai bine ca ale surorilor Kardashian la un loc!

Curand, m-am prins si care e faza. Omul e pe invers. Gay, adica. Sau poponar, cum ii mai zice, suflator la cimpoi. Cum mi-am dat seama? Dupa ciorapii tip plasa de pescuit si tipul care il insotea. Ala parea purtator de pula, avea nasturii de la blugi pe partea corecta. Asta al nostru era mai pe rochii, fuste, dresuri, coliere, pandantive, cercei, buze tuguiate. Deci e clar, mi-am zis. El sta dedesubt. 

Apoi, l-am vazut si ce bea. Si CUM bea. Sucuri naturale si apa cu lime, fiindca de la Cola te arzi pe mate si mori. El se ardea numai in cur, acolo e ok, nu mori si nici nu ai sanse sa ramai gravid. Asa invatase el intr-a 12-a la biologie. Dupa pozitia buzelor (evident, rujate!), am dedus ca stia si a doua metoda prin care poti s-o iei fara sa ramai gravid.

Era complet! Un spectacol, o mostra din erorile genetice. Il recomandam fetelor ca sursa de inspiratie pentru machiaje la inmormantari. Apropos, are farduri multe, d-alea scumpe, deci n-a futut in viata lui. Daca a futut, asteptam drept la replica pe adresa redactiei.

 Image may contain: 1 person, indoor

Image may contain: 1 person, stripes

Image may contain: 2 people, people standing

Image may contain: 2 people, shoes

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.