Locuințele se scumpesc, din nou, în 2018. Ce se întâmplă cu programul Prima Casă

Publicat in Eveniment 28 Decembrie 2017 763 ori
Google+ WhatsApp
Locuințele se scumpesc, din nou, în 2018. Ce se întâmplă cu programul Prima Casă
Locuințele se scumpesc, din nou, în 2018. Ce se întâmplă cu programul Prima Casă

Specialiştii lansează previziuni sumbre pentru piaţa imobiliară în 2018. Preţul apartamentelor ar putea creşte cu aproximativ 8% în 2018, după scumpirile semnificative din piaţa imobiliară înregistrate anul acesta.

 

 

 

Supriză, cele mai scumpe apartamente nu sunt în București, ci la Cluj. Dacă în Capitală se înregistrează o medie de 1.200 de euro pe metrul pătrat, în Cluj-Napoca preţul mediu ajunge în jurul valorii de 1.300 de euro pe metrul pătrat.

Scumpirile vin şi în contextul în care sunt aşteptate proiecte de mare anvergură, atât în București, cât și în marile centre economice, Cluj, Timișoara, Iași și Brașov.


Veşti proaste vin şi în ceea ce priveşte programul Prima Casă care, în forma sa actuală, s-ar putea încheia în 2018. ”Prima Casa” ar putea deveni însă un program social cu noi condiţii, mai ales în ceea ce priveşte vârsta şi veniturile beneficiarilor.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.