2 echipe din Ploiești au ajuns pe lista de start in marea cursă Red Bull Soapbox

Publicat in Eveniment 25 August 2016 406 ori
Google+ WhatsApp
2 echipe din Ploiești au ajuns pe lista de start in marea cursă Red Bull Soapbox
2 echipe din Ploiești au ajuns pe lista de start in marea cursă Red Bull Soapbox

2 echipe din Ploiești o vor lua la vale pe 3 septembrie, la Red Bull Soapbox din Cluj-Napoca

 

Cluj-Napoca, 25 august: 2 echipe din Ploiești au ajuns pe lista de start pentru cea mai trăsnită goană pe patru (sau mai puține) roți. Adică, aceștia sunt cam cei mai șmecheri și mai țăcăniți piloți de curse urbane din țară. Marea cursă va avea loc pe 3 Septembrie, în Parcul Colina din Cluj-Napoca, începând cu ora 11,00 și are numele de Red Bull Soapbox. 

 

"Ionel și defectul de piramidă" și "Bușteanul Magic" sunt echipele din Prahova, care vor reprezenta județul cu mândrie la cea mai trăznită cursă.

 

Ștefan State, Ionașcu Ionuț, Bobea Sorin și Dragos George sunt membrii echipei "Ionel și defectul de piramidă". Câștigători ai primei ediții din România a Red Bull Soapbox Race din 2014 cu echipa "Ionel și canibalii vegetarieni", anul acesta l-au dus pe Ionel la următorul nivel, cel de faraon. 

 

"Bușteanul magic" vine și el în viteză, pus pe roți de Lucian Stepanov, Iuliana Stepanov, Nicu Cane și Mărunțiș Cristian pentru că show-ul Red Bull Soap Box Race fără spectacolul creat de echipa Tarzan și Jane, ar fi ca omleta fără ou, ciocolata fără cacao sau Egiptul fără piramide. 

 

Ce este Red Bull Soapbox?

 

Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roți, conform altora. Noi spunem că este un Grand Prix unde șoferii amatori se urcă la volanul unor vehicule artizanale, care funcționează pe bază de curaj, gravitație și un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia lor sunt creativitatea și bucuria competiției. Și bineînțeles, setea de viteză. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare și pentru șoferii experimentați, și pentru amatorii care sunt în stare să deseneze și să construiască niște grozăvenii cu roți și să concureze contratimp într-o cursă la vale, căci acolo e finișul.

 

Avem echipe, avem valoare, nu rămâne decât să ne trecem în calendar data de 3 septembrie, ora 11.00 și să ne înarmăm cu bună dispoziție pentru că în Parcul Colina va fi distracție pe cinste. 

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.