Mărturia cutremurătoare a victimei cuțitarului din cofetăria Oli

Publicat in Eveniment 11 Iulie 2016 821 ori
Google+ WhatsApp
Mărturia cutremurătoare a victimei cuțitarului din cofetăria Oli
Mărturia cutremurătoare a victimei cuțitarului din cofetăria Oli

Daniela Enache, tânăra femeie care a fost înjunghiată la începutul săptămânii trecute, în cofetăria Oli din cartierul Nord al Ploieștiului, a făcut duminică primele declarații.

 

Deși suferă în continuare din cauza durerilor cumplite provocate de rănile de cuțit, Daniela a trecut peste momentul critic astfel că medicii au decis să o mute de la secția de Anestezie și Terapie Intensivă într-un salon din cadrul secției Chirurgie.

La o săptămână de la tragedie, Daniela își amintește fiecare detaliu al momentului în care Cătălin Bădălău, fostul său iubit, a intrat peste ea în cofetărie și a înjughiat-o de șapte ori cu un cuțit cu gândul evident de a-i curma viața.

Daniela povestește că în acea dimineață tatăl său a stat cu ea în cofetărie până la ora 9 dimineața, apoi a rămas în compania unei doamne care o vizita frecvent. Se pare că Bădălău a urmărit fiecare pas pentru că în momentul în care în cofetărie nu a mai rămas decât victima, bărbatul a intrat și a atacat direct.

Și-a scos singură cuțitul din piept
"La început a stat tatăl meu cu mine până la ora nouă, apoi a venit o doamnă care a mai stat cu mine cam o oră așa, cred că el a urmărit totul. Eram singură în momentul ăla. A intrat. Din două mișcări deja ajunsese asupra mea, mi-a dat cu șpray-ul acela paralizant în ochi, eu am apucat să apăs butonul de panică, apoi au fost loviturile de cuțit, apoi s-a îndepărtat și a plecat. A lăsat cuțitul înfipt în mine, nu l-a retras. Am încercat să iau telefonul mobil. Era un telefon micuț. Am încercat să tastez, dar nu-mi mai răspundeau mâinile. Eram în șoc. Mă uitam pe stradă și vedeam așa ca prin fum. Vedeam, că se uitau oamenii, dar nu făceau nimic și atunci m-am gândit să ies afară și să fac ceva. Știu că mi-am scos cuțitul de undeva de sub piept...," povestește Daniela clipele de groază prin care a trecut.

Fata mărturisește că toată relația cu agresorul său a fost presărată cu minciuni. Ea nu știa că iubitul său agresase în trecut pe fosta lui parteneră. Știa că a avut probleme cu poliția, dar Cătălin Bădălău avusese grijă să transforme toată istoria astfel încât el să pară un adevărat erou în fața unei tinere de puțin peste 20 de ani.

"A fost o zi în care am rămas singură în apartament, am căutat într-un sertar în care își ținea el foarte multe acte, printre care și diploma lui de BAC, facturi...el era cam neglijent cu astea și vroiam să fac oarecum ordine și i-am găsit o citație de la un avocat și am rămas ușor surprinsă. Atunci când l-am confruntat mi-a spus că a avut o relație de cinci ani, iar fosta lui prietenă a fost hărțuită de un individ și că nu-i lăsa în pace, iar el a fost nevoită să-i dea o pedeapsă acelei persoane. L-a dat în judecată și a trebuit să-i plătească despăgubiri...ceva de genul acesta mi-a zis. Majoritatea timpului ...numai minciuni," povestește Daniela.

"Îmi dădea o stare de frică pe care nu am simțit-o niciodată"
Fata susține că a avut mai multe motive pentru care a decis să întrerupă relația, dar în primul rând a deranjat-o faptul că pleca foarte des de acasă noaptea fără să spună unde, iar de multe ori devenea foarte nervos.

"Au fost niște nopți când pleca noaptea și nu-mi spunea unde merge, altele în care era foarte nervos, își ieșea din starea normală și îți dădea o stare de frică, o frică nejustificată pe care nu am simțit-o niciodată, o frică pe care nu pot să o descriu. Nu-mi închipuiam că se va ajunge aici. Le-am comunicat și părinților lui că ne urmărește și tot ce ne face, iar ei mi-au spus că e doar gura e de el și nu se va ajunge la fapte de violență, dar nu a fost așa. Părinții lor îl protejeau mai mult pe el nu pe mine. La un moment data mama lui mi-a zis că i-a luat cheile de la mașină, dar în aceeași zi seara, a fost văzut la mine în localitate," spune Daniela.

După despărțire, Cătălin Bădălău a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o convinge pe fată să se întoarcă la el. Stătea ore întregi la ea la serviciu și nu ceda la rugămințile fetei care îl implora să o lase în pace și să-și vadă de viața lui.

"La început venea și stătea la locul meu de muncă ore întregi, nu mai pleca. Am încercat să vorbesc cu el să-l liniștesc, să înțeleagă că s-a terminat și că nu mai sunt șanse de împăcare și în același timp să se detașeze și el ușor de mină și să plece, dar el nu înțelegea," își amintește Daniela.

Acum veștile sunt bune de la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești unde medicul Dan Oprea, cel care a operat-o pe fată, susține că, deși rănile au fost dintre cele mai grave, pacienta se recuperează bine.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.