Bilet CFR vândut la o oră de la trecerea trenului

Publicat in Eveniment 27 Iunie 2016 2792 ori
Google+ WhatsApp
Bilet CFR vândut la o oră de la trecerea trenului
Bilet CFR vândut la o oră de la trecerea trenului

Dacă toată lumea e obișnuită cu faptul că trenurile CFR întârzie și nu oferă condiții, iată că de data aceasta, societatea de transport feroviar va intra în istorie și cu altceva: un bilet pentru trenul IR 1752 din data de 24,06,2016 cu plecare din Gara de Sud Ploiești, la 18:53 pentru București Nord a fost vândut la ora... 19:29, când acesta era ajuns probabil la destinație.

 


”Sunt Stanciu Iuliana din Malu Vânăt, Prahova și am pățit un necaz. În data de 24.06.2016, la ora 19.29, am cumpărat un bilet de tren din Gara de Sud Ploiești, spre București.

Fata de la ghișeu mi-a dat un bilet pentru un tren care deja trecuse, adică pentru ora 18.53. M-am dus la linia 2, unde mi s-a spus să astept, însă linia era ocupată de un marfar. Am așteptat vreo jumătate de oră până mi-am dat seama că am fost păcălită.

M-am dus la casa de bilete sa-mi schimbe biletul și fata de acolo a început, cu gura mare, că nu mi-l schimbă.

Până la urmă mi l-a schimbat dar mi-a mai cerut încă 4 lei. Au mai fost și alte persoane în situația mea și unora li s-a refuzat schimbarea.” a fost relatarea Iulianei Stanciu.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.