Probă scrisă pentru cei care vor să lucreze în Poliție

Publicat in Eveniment 12 Mai 2016 765 ori
Google+ WhatsApp
Probă scrisă pentru cei care vor să lucreze în Poliție
Probă scrisă pentru cei care vor să lucreze în Poliție

Ultima probă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca polițiști va avea loc la finalul acestei săptămâni, a anunțat IGPR.


La nivel național, aproape 7.000 de candidați au rămas să concureze pe cele 1.900 de locuri de agenți de ordine publică din Poliția Română. Sâmbătă, 14 mai a.c., cei 6.999 de candidați rămași în concursul pentru a deveni agenți de ordine publică vor susține proba scrisă, a anunțat IGPR

Aceasta este ultima probă de concurs, la finalul cărora, numărul de agenți de ordine al Poliției Române va crește cu 1.900 de persoane, mai precizează sursa citată.

Proba scrisă urmează să fie susținută în fiecare dintre cele 5 centre zonale, la care au fost arondate unitățile teritoriale unde s-au înscris candidații, după cum urmează:

București - Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”;
Câmpina - Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”;
Iași – Universitatea “Gheorghe Asachi” și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad”;
Cluj-Napoca - Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan”, Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu”, Liceul Teoretic “Avram Iancu”, Liceul Tehnologic nr.1;
Slatina - Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor “Nicolae Golescu”, Colegiul Național “Ion Minulescu”, Colegiul Național Vocațional “Nicolae Titulescu”.

În vederea asigurării accesului în incinta unității de învățământ, fiecare candidat trebuie să prezinte un document de identitate valabil, cu fotografie (carte de identitate, permis de conducere, pașaport).

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.