Un taximetrist a fost rănit în timp ce a vrut să aplaneze un scandal

Publicat in Eveniment 12 Mai 2016 370 ori
Google+ WhatsApp
Un taximetrist a fost rănit în timp ce a vrut să aplaneze un scandal
Un taximetrist a fost rănit în timp ce a vrut să aplaneze un scandal

Totul s-a întâmplat ieri pe strada Dimitrie Bolintineanu, din Ploiești, unde a avut loc un accident între două autoturisme.
Accidentul rutier s-a produs ieri după-amiază. Șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate unei mașini care venea dinspre strada Dimitrie Bolintineanu și în intersecția din zonă cele două autoturisme au intrat în coliziune.

 

Una dintre mașinile implicate în accident, cea care se bănuiește că nu a acordat prioritate de trecere, a pătruns pe trotuar și a lovit un bărbat în vârstă de 37 de ani.

Cei doi șoferi implicați în accident s-au luat la ceartă, moment în care ambii au pus mâna pe telefon și au cerut sprijin de la prieteni. Rapid, în zonă, au apărut mai multe persoane, câteva sosite la fața locului cu un taxi.

Pentru că lucrurile se precipitau, șoferul taxiului a încercat să intervină să despartă cele două tabere. Numai că nu și-a ales cu grijă momentul în care să intervină și s-a ales cu un pumn în față. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu fractură de piramidă nazală.

La spital a ajuns și pietonul rănit de autoturismul care a intrat pe trotuar în urma accidentului.

Taximetristul rănit nu a depus până la această oră plângere.

Poliția efectuează cercetări în continuare pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul, dar și cum a degenerat conflictul. Toate persoanele implicate în scandal au fost identificate.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.