Se modifică traseul 102

Publicat in Eveniment 10 Mai 2016 620 ori
Google+ WhatsApp
Se modifică traseul 102
Se modifică traseul 102

Începând de astăzi, autobuzele 102 vor circula pe un traseu deviat din cauza lucrărilor de modernizare a liniilor de tramvai.


Anunțul TCE Ploiești:

Incepand cu data de 10.05.2016, ora 07:00 pana la finalizarea lucrarilor ce se executa la calea de rulare a tramvaielor pe str. Domnisori, la capatul de linie de la Gara Vest, traseele S.C. TCE S.A. Ploiesti 2/2barat, 4, 52, 304 si 102 nu vor mai avea capat de linie la Gara Vest, circuland astfel:
-traseele 2/2b, 4, 52, 304 vor avea ruta cunoscuta pana la intersectia str. Domnisori cu Libertatii, unde vor intoarce efectuand atat imbarcarea cat si debarcarea.
-traseul 102 va avea ruta cunoscuta pana la sensul giratoriu de la intersectia str. Sos. Vestului cu Marasesti unde vor debarca, dupa care vor intoarce efectuand imbarcarea calatorilor in dreptul statiei PECO OMV iar in continuare vor parcurge ruta normala.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat calatorilor utilizatori ai acestor trasee si facem apel la buna intelegere a acestora.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.