CNMV Ploiești, singura școală din țară cu cinci medii de 10 la Evaluarea Națională 2021

Publicat in Eveniment 05 Iulie 2021 3546 ori
Google+ WhatsApp
CNMV Ploiești, singura școală din țară cu cinci medii de 10 la Evaluarea Națională 2021
CNMV Ploiești, singura școală din țară cu cinci medii de 10 la Evaluarea Națională 2021

Ministerul Educației a anunțat, duminică, pe 4 iulie, rezultatele finale la Evaluarea Națională 2021. Peste 20.000 de contestații au fost depuse de candidați, la nivel național.


În Prahova, soluționarea contestațiilor nu a dus la o modificare a procentului mediilor peste 5. Ba chiar numărul candidaților din această categorie a scăzut cu 2, la nivel de județ, conform informațiilor publicate pe evaluare.edu.ro.

Există, însă, și vești bune, odată cu anunțarea rezultatelor finale. A crescut numărul mediilor de 10 pe județ, de la șase la opt. Ilinca Preda și Maria Ionescu, ambele absolvente de gimnaziu de la Colegiul Național “Mihai Viteazul” Ploiești, au contestat notele primite la Matematică, iar recorectarea lucrărilor le-a adus câte un 10. Cu aceeași notă obținută și la Limba și literatura română, cele două au intrat în galeria absolvenților de 10 din județul Prahova și au contribuit, alături de colegii lor Sara Dumitrescu, Matei Faur și Ștefan Sturzu, la stabilirea unui record național al examenului. CNMV Ploiești a devenit, astăzi, școala din țară cu cele mai multe medii de 10 la Evaluarea Națională 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa:actualitateaprahoveana.ro

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.