Lucrări la rețeaua de termoficare, în zona de vest a Ploieștiului

Publicat in Eveniment 24 Iulie 2020 698 ori
Google+ WhatsApp
Lucrări la rețeaua de termoficare, în zona de vest a Ploieștiului
Lucrări la rețeaua de termoficare, în zona de vest a Ploieștiului

Veolia Energie Prahova a anunțat că luni, pe 27 iulie, în intervalul 8.00 - 17.00, va derula lucrări de reparații la rețeaua primară de termoficare care impun oprirea furnizării apei calde în zona de vest a Ploieștiului.

Măsura va fi aplicată în intervalul 8.00 - 17.00 pentru următoarele puncte termice: 6, 8, 9, 10, 11, 12, 15 Vest, UM 02494, UM 01410, UM 0756, ASSC (Căminul de Bătrâni), Centrul Militar Zonal, în perimetrul străzilor: Șoseaua Vestului, Anotimpului, Baraolt, Aleea Godeanu, Aleea Cosminele, Aleea Zamora, Aleea Stînișoarei, Aleea Varbilău, Bahluiului, Aleea Streiului, Aleea Zarandului, Aleea Ciucului, Mărășești, Erou Arhip Nicolae.
"Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea de apă caldă.

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la numărul de telefon 0 800 800 255 (gratuit, în rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, în orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări", au transmis reprezentanții Veolia Energie Prahova.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.