Consultatii stomatologice gratuite si lectii despre zambetul sanatos pentru elevii din Ploiesti

Publicat in Eveniment 08 Noiembrie 2018 936 ori
Google+ WhatsApp
Consultatii stomatologice gratuite si lectii despre zambetul sanatos pentru elevii din Ploiesti
Consultatii stomatologice gratuite si lectii despre zambetul sanatos pentru elevii din Ploiesti

Timp de două zile – sâmbătă, 10 noiembrie şi duminică, 11 noiembrie a.c., între orele 9,00 şi 13,00 – la colegiile ploieştene „Jean Monnet” şi „Ion Luca Caragiale” se vor desfăşura „lecţii” cu totul speciale pentru elevii din clasele 0-IV, pe tema sănătăţii orale, parte a unui program derulat în parteneriat de Societatea Naţională de Cruce Roşie din România şi Colgate.

 

 


Practic, în cadrul unor consultaţii stomatologice gratuite, micii pacienţi vor beneficia de diagnosticarea diverselor posibile afecţiuni, primind în acelaşi timp recomandări pentru tratament, dar şi sfaturi de sănătate şi mostre gratuite ale unor produse de îngrijire orală. Scopul unui asemenea demers este acela al deprinderii, de la o vârstă fragedă, a unei rutine benefice sănătăţii orale, stării generale de sănătate a organismului, dar şi unui zâmbet frumos, care începe de la o dantură sănătoasă şi bine îngrijită. Iar când sfaturile vin de la „Doctorul Măseluţă” şi mai ales sunt învăţate în… joacă, în mod cert acestea nu vor fi uitate niciodată !
După cum ne-au precizat reprezentanţi ai organizatorilor campaniei, pot participa la consultaţii elevi din toate şcolile ploieştene – nu numai din cele două instituţii care le găzduiesc – cu condiţia ca aceştia să fie înscrişi în prealabil şi să fie însoţiţi de un părinte sau un tutore legal (informaţiile şi înscrierile se pot face pe site-ul www.zambetecolgate.ro).
Înscrierile pot fi realizate şi în cele două zile în care sunt programate consultaţiile, direct în cele două centre, respectându-se intervalul orar 9,00-13,00. Zâmbetul luminează într-un fel unic chipul unui copil dar, cu siguranţă, un zâmbet sănătos îi aşază pe faţă nu numai curcubeul unei vârste inconfundabile, ci şi pe acela al încrederii de sine, de folos pentru o viaţă întreagă.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.