O nouă ediție a Festivalului Castanilor

Publicat in Eveniment 05 Octombrie 2018 908 ori
Google+ WhatsApp
O nouă ediție a Festivalului Castanilor
O nouă ediție a Festivalului Castanilor

Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, începând de astăzi, Festivalul Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”, ediţia a XIX-a.

 

 

 

Evenimentul se va desfășura la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti, partener în cadrul acestui proiect. Astfel, astăzi, la Colegiul Național « Ion Luca Caragiale » din Ploiești, la ora 12.30, elevii se vor întâlni cu interpreta de muzică folk Ada Milea, având prilejul să discute cu aceasta și de a-i asculta cântecele. După-amiază, la ora 17.00, festivalul va începe cu Concursul Național de Interpretare a muzicii folk, fiind urmat de recitaluri. Mâine, la ora 18.00, vor avea loc “Gala Laureaților” și o nouă sesiune de recitaluri, programul celor două zile fiind următorul: astăzi, la Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti: ora 17.00 – Concurs Naţional de Interpretare a muzicii folk, ora 19.30 – Recitaluri: Trupa „Cântec Nou”, Zoia Alecu, Ada Milea& Bobo Burlăceanu, Mircea Baniciu &Band; mâine, la Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti: ora 18.00 – Gala Laureaţilor, ora 19.30 – Recitaluri: Andrei Păunescu, Mircea Vintilă, Maria Gheorghiu & Radu Grațianu.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.