iPhone 7 se anunta spectaculos! E incredibil ce vei putea face cu camera telefonului

Publicat in IT&C 07 Iulie 2016 888 ori
Google+ WhatsApp
iPhone 7 se anunta spectaculos! E incredibil ce vei putea face cu camera telefonului
iPhone 7 se anunta spectaculos! E incredibil ce vei putea face cu camera telefonului

Apple e gata sa dea lovitura cu iPhone 7!


Apple a lansat in ultimii ani versiunea de baza a iPhone-ului cu 16GB memorie interna. Cum la iPhone nu a existat niciodata varianta folosirii unui card microSD, cei care doreau mai multa memorie interna trebuiau sa plateasca inca 100 de dolari pentru versiunea cu 64GB spatiu de stocare.

In ultima vreme au existat tot mai multe zvonuri ca iPhone 7 va veni cu 32GB spatiu de stocare pentru variana cea mai putin costisitoare. Iar cei de la Wall Street Journal confirma acest lucru. De asemenea, ei mai spun ca varianta 7 Plus cu display de 5.5 inch va avea camera cu dual-sensor ce va fi ajuta la profunzimea imaginii si pentru o calitate superioara a pozei. Desi iPhone 7 de 4.7 inch nu va avea acelasi setup cu doua camera, senzorul camerei va fi imbunatatit fata de 6s.

Exista si alte diferente intre cele doua modele - iPhone 7 va fi disponibil in variantele cu 32GB/64GB/256GB spatiu de stocare, in timp ce 7 Plus va fi cu 32GB/128GB/256GB memorie interna. Cei de la Wall Street Journal mai spun ca jack-ul pentru casti este istorie iar preturile telefoanelor vor ramane la fel ca la 6s si 6s Plus.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.