În ce birocraţie trăim, auzi! Respins că n-avea CV europass

Publicat in Alex Calinoiu de catre Admin.A 17 Aprilie 2013 2711 ori
Google+ WhatsApp
În ce birocraţie trăim, auzi! Respins că n-avea CV europass
În ce birocraţie trăim, auzi! Respins că n-avea CV europass

La Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti (pe care o vom denumi, generic, RASP de acum) a avut loc un concurs pentru ocuparea postului de director.

 

 

 

S-au înscris trei concurenţi, unul a fost descalificat din start, iar până la urmă a câştigat cel despre care vă spuneam noi c-o să câştige încă de-acum vreo două luni. Dar nu neapărat despre asta voiam să vorbesc, ci despre motivul demenţial pentru care a fost descalificat primul tip.

 

Cică nu avea CV europass! Vă vine să credeţi? Altfel spus, datele din CV-ul său erau aranjate probabil puţin diferit faţă de cele din celelalte două CV-uri depuse de candidaţi. Culmea, până şi la licitaţii de milioane de euro există perioade de clarificări, în care comisia poate să ceară documente suplimentare din partea ofertanţilor, pentru lămurirea documentelor depuse iniţial. Şi ştiu asta foarte bine cei de la RASP, că doar să ne amintim cum au decurs ultimele lor licitaţii! Aici, în schimb, nenea ăsta, habar n-am cum îl cheamă, a fost picat imediat.

 

Asta ori e birocraţie exagerată, ori e un concurs trucat. Sincer să fiu, nici nu ştiu ce-mi doresc mai mult, ca şeful unei regii să fie ales în urma unei şmecherii sau în urma unei prostii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.