Azi este ultima zi pentru fotbaliștii Petrolului

Publicat in Sport 28 Iunie 2022 683 ori
Google+ WhatsApp
Azi este ultima zi pentru fotbaliștii Petrolului

Fotbaliștii Petrolului au motive de bucurie. Pentru ei astăzi este ultima zi cu două antrenamente în cantonamentul de la Kartepe. Ei se află în cea de-a doua săptămână a cantonamentului din Turcia aflându-se, astfel, pe ultima sută de metri a pregătirilor înainte de revenirea în țară.

Partea finală a stagiului de pregătire va cuprinde și două jocuri-test, intervenind, însă, unele modificări în programul anunțat inițial. Astfel, meciul cu Al Markhiya SC Doha, formație nou-promovată în prima ligă din Qatar, ce ar fi trebuit să se dispute în această seară, a fost reprogramat pentru data de 29 iunie, în vreme ce testul cu Al Shamal SC, din 30 iunie, a picat definitiv, fiind înlocuit cu unul ce se va juca, tot la acea data, în compania unei formații turce de eșalon inferior, Darica Genclerbirligi.

Gruparea ploieșteană va reveni acasă vineri, 1 iulie, iar până la startul Ligii 1 (16 iulie) va mai disputa două partide de verificare, cu Farul Constanța (6 iulie) și, trei zile mai târziu, cu un adversar ce va fi stabilit și în funcție de tragerea la sorți a meciurilor din debutul campionatului.Sursa:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.