Aplauze pentru trecut, prezent şi viitor!

Publicat in Sport 10 Mai 2022 442 ori
Google+ WhatsApp
Aplauze pentru trecut, prezent şi viitor!

Campionii „U13” ai CSM Ploieşti la baschet masculin au fost părtaşi la marea performanţă reuşită de Petrolul Ploiesti: promovarea în Liga 1, în urma victoriei obţinută în faţa Concordiei Chiajna! În aplauzele publicului, Roberto Săndulescu, Vlad Borcan, David Iordăchescu, Andrei Nicolae, Tudor şi Teodor Mihalea, Filip Barbu, Rareş Tudorie, Alexandru Petre, Ciprian Coniac, David Ilie, Ştefan Dobre, Darius Coman, Eduard Vasile, Rareş Radu şi Richard Enache, însoţiţi de Ionuţ Ivan au fost invitaţi pe gazon în pauza meciului de pe arena „Ilie Oană” pentru a prezenta trofeul cucerit pentru al doilea an la rând.

La momentul deosebit, micii baschetbalişti i-au avut alături şi pe patru dintre componenţii echipei de seniori a CSM Petrolul Ploieşti: Vlad Negoiţescu, Christian Chiţu, Andrej Magdevski şi Mihailo Sekulovic. Un moment asemănător, dar înaintea partidei, a aparţinut lui Octavian Grigore, fostul fotbalist care a jucat toată cariera în două culori: galben şi albastru! Tavi Grigore a dat lovitura de start a meciului aplaudând asistenţa care, la rândul ei, a avut acelaşi respect cu actualul oficial al grupării petroliste.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.