Petrolul a rămas fără cinci jucători!

Publicat in Sport 11 Ianuarie 2021 641 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul a rămas fără cinci jucători!
Petrolul a rămas fără cinci jucători!

Viorel Moldovan, antrenorul Petrolului, a renunțat la cinci jucători. Joeri Poelmans, Brian Mendoza, împrumutat de la Botoșani, Mihai Nițescu, Leo Belek și Manuel Botic au fost înștiințați că nu mai intră în vederile staffului tehnic și nu vor mai participa la antrenamentele primei echipe, după cum anunță site-ul oficial al clubului. În cazul lui Nițescu este posibil ca tânărul mijlocaș să fie împrumutat la altă formație. După ce au avut, duminică, o zi liberă, elevii lui Viorel Moldovan s-au întors la antrenamente, pregătindu-se, pentru prima dată în acest an, într-un decor hibernal.

Începând de astăzi, Moldovan va avea încă un ajutor în staff-ul său, Ciprian Pura revenind în postura de antrenor secund al „galben-albaștrilor”. Fost jucător al Petrolului, Pura (51 ani) a activat, în ultima perioadă, în cadrul Academiei clubului nostru, iar la prima formație a mai fost antrenor secund în stagiunea 2017-2018, sub comanda lui Octavian Grigore.

„Lupii” au mers, astăzi, la Brazi, pentru o porție de alergări prin zăpadă, iar programul, pentru luni și marți, rămâne unul de semicantonament, cu câte două antrenamente zilnice. Miercuri va fi o singură ședință de pregătire, joi este programat testul medical, la Institutul Național de Medicină Sportivă, iar sâmbătă se intenționează disputarea unui prim joc-test în 2021, contra formației de eșalon trei CSO Plopeni.

Lotul Petrolului va efectua stagiul centralizat, din această iarnă, la Săcele, cantonamentul, ce va fi găzduit de către hotelul „Hanul Mureșenilor” urmând să debuteze duminică, 17 ianuarie. Antrenamentele se vor desfășura la Tărlungeni, iar pe parcursul celor două săptămâni se intenționează și disputarea unor meciuri de verificare, fiind stabilite testele cu Sepsi Sf. Gheorghe (20 ianuarie), Odorheiu Secuiesc (23 ianuarie) și Dunărea Călărași (28 ianuarie). Desigur, programul va putea suferi modificări în funcție de condițiile atmosferice.Sursa:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.