Junioare la turneul cel mare

Publicat in Sport 22 Mai 2019 556 ori
Google+ WhatsApp
Junioare la turneul cel mare
Junioare la turneul cel mare

După ce trupa de juniori 1 a CSM Ploiești a jucat la Tuneul final, o altă trupă va evolua în ultima fază a campionatului. Echipa de handbal junioare 4 a clubului ploieștean se va bate pentru medalii la mijlocul lunii viitoare. Formația ploieșteană s-a calificat la Turneul final al campionatului, ce va avea loc în perioada 13-16 iunie. Fetele pregătite de Geta Opincariu au fost repartizate în Grupa A a turneului din Faza semifinală, organizat la Plopeni. CSM-ul a fost alături de gazdele de la Activ CSO, de CSM Bucureşti şi ACSO Pantelimon, reuşind un bilanţ de două victorii şi o înfrângere.

Handbalistele CSM-ului au cedat la limită în disputa cu CSM Bucureşti, scor 14-15, pentru ca, apoi, să se impună clar, 26-15, în faţa celor de la ACSO Pantelimon. În meciul decisiv pentru ocuparea poziţiei secunde în grupă, care asigura prezenţa la Turneul final, CSM Ploieşti a trecut de gazdele de la Activ CSO Plopeni cu 19-17. Apoi, în jocurile de clasament, CSM-ul s-a impus cu 17-9 în meciul cu ocupanta poziţiei secunde din Grupa B, Academia Junior Ploieşti.

La Turneul final s-au calificat CSM Ploiești, CSŞ 6 Bucureşti, CSM Bucureşti și Academia Junior. Lotul folosit de Geta Opincariu la turneul de la Plopeni a fost următorul: Bianca Voicilă, Ioana Săvulescu, Eliza Lăcuşteanu, Enryka Bodijar, Bianca Iordache, Ioana Tănase, Bianca Rădulescu, Diana Ilie, Adela Radu, Alexandra Mihai, Alexia Niţă, Alexandra Sârbu, Irina Simion, Andreea Popescu, Bianca Pîrvulescu şi Ştefania Ghiţă. Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.