Sfat de sănătate. Tehnici de prim-ajutor în cazul în care ne înecăm cu mâncare

Publicat in Sfatul medicului 12 Martie 2019 4106 ori
Google+ WhatsApp
Sfat de sănătate. Tehnici de prim-ajutor în cazul în care ne înecăm cu mâncare
Sfat de sănătate. Tehnici de prim-ajutor în cazul în care ne înecăm cu mâncare

Tuturor ni s-a întâmplat să ne înecăm cu mâncare, dar ce facem când e ceva grav și nu ne putem descurca singuri? Medicul Luisa Simion a explicat la „Sfat de sănătate” care sunt metodele care ne salvează viața. 

„Dacă suntem singuri în casă, ar trebui să sunăm la 112. Dacă avem pe cineva, atunci cel de lângă noi va trebui să analizeze extrem de rapid dacă e o situație amenințătoare de viață sau crede că poate rezolva cu mâinile goale. Dacă tușește eficient înseamnă că o parte din aerul care e în plămâni va putea să iasă. Dacă vedem că tusea e ineficientă, atunci trebuie să sunăm la 112”. 

Medicul a spus că pacientul nu trebuie să bea sub nicio formă apă. E complet interzis. Urmăriți în materialul video de mai jos lecția de prim-ajutor. 

VIDEO AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.