Fratele lui Kim Jong-un, ASASINAT pe aeroportul din Kuala Lumpur

Publicat in Ştiri Internaţionale 14 Februarie 2017 568 ori
Google+ WhatsApp
Fratele lui Kim Jong-un, ASASINAT pe aeroportul din Kuala Lumpur
Fratele lui Kim Jong-un, ASASINAT pe aeroportul din Kuala Lumpur

Fratele vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong-un, Kim Jong Nam, în vârstă de 45 de ani, a fost asasinat în Malaezia, au anunţat agenţia Yonhap şi alte instituţii de presă sud-coreene, citând surse neidentificate, transmite Reuters, conform agerpres.

Potrivit agenţiei Yonhap, care citează o sursă guvernamentală de la Seul, Kim Jong Nam a fost ucis luni dimineaţă în Malaezia. Sursa nu a oferit alte detalii.

Pe de altă parte, postul de televiziune TV Chosun, citând mai multe surse guvernamentale sud-coreene, a relatat că fratele lui Kim Jong-un a fost atacat 'cu ace otrăvite', pe aeroportul din Kuala Lumpur, de două femei despre care se crede că sunt agenţi nord-coreeni şi care au reuşit să fugă de la locul faptei.

Poliţia malaeziană a comunicat agenţiei Reuters că un bărbat cu cetăţenie nord-coreeană, neidentificat, a decedat pe drumul de la aeroport din Kuala Lumpur la spital. Identitatea bărbatului nu a fost verificată, a indicat poliţia.

Potrivit Yonhap şi EFE, Kim Jong-nam este fiul cel mai mare al defunctului lider nord-coreean Kim Jong-il şi a emigrat în China în 1995, trăind de atunci în China şi în Macao.

El s-a născut din relaţia extraconjugală a lui Kim Jong-il cu actriţa sud-coreeană Sung Hae-rim, decedată la Moscova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.