Noapte albă pentru 30 de români. Au dormit în Vama Kulata, aşteptând un autocar să îi aducă în ţară

Publicat in Ştiri Naţionale 01 August 2021 1126 ori
Google+ WhatsApp
Noapte albă pentru 30 de români. Au dormit în Vama Kulata, aşteptând un autocar să îi aducă în ţară
Noapte albă pentru 30 de români. Au dormit în Vama Kulata, aşteptând un autocar să îi aducă în ţară

Circa 25-30 persoane au petrecut noaptea în Vama Kulata, aşteptând un autocar care să îi aducă acasă.

„Ar fi trebuit să plece ieri (sâmbătă - n.r.) la ora 16.00 din Limenas (Thassos), cu un autocar. (...) Autocarul a avut o defecţiune tehnică şi de aici a început totul", povesteşte, pe Facebook, Laura Ivăncioiu, despre situaţia fiicei sale şi a prietenului său.

Aceasta spune că nu s-a ştiut despre defecţiune decât când turiştii au ajuns în port şi au sunat şoferul.

„Informaţiile de la cei care ar fi trebuit să ne ajute veneau trunchiat, complet eronat şi un pic grotesc: , (Maria şi Dragoş erau în partea opusă a insulei, în Limenas), <doamnă, vă="" rog="" să="" mă="" credeţi="" că="" suntem="" în="" aceeaşi="" situaţie="">. (...) Până la urmă, păreau că au reuşit să se organizeze. A venit şoferul maşinii stricate şi au trecut cu toţii, fără maşină, pe continent cu ultimul ferryboat, la 20.30, urmau să meargă cu un autocar grec din Kavala până la Sofia, iar din Sofia să îi preia un autocar românesc. Numai ca autocarul grec i-a lăsat în Kulata la miezul nopţii. Pe la 4 li s-a spus că autocarul românesc vine la 7 - 7.30, pe la 6, ca vine la 8 - 8.30", mai spune românca.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.