Mircea Rosca a implinit, astazi, 42 de ani. Fostul lider PNL si-a marturisit marele regret

Publicat in Politica 25 Februarie 2016 894 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Rosca a implinit, astazi, 42 de ani. Fostul lider PNL si-a marturisit marele regret
Mircea Rosca a implinit, astazi, 42 de ani. Fostul lider PNL si-a marturisit marele regret

Astazi, Mircea Rosca a implinit 42 de ani, prilej cu care liberalul si-a marturisit public si unul dintre cele mai mari regrete ale sale.

 

Intr-un mesaj postat pe contul de Facebook, Rosca le-a multumit prietenilor pentru urari si a recunoscut ca ii pare rau pentru energia consumata pe chestiuni care n-au meritat eforturile depuse...

"Multumesc din suflet tuturor pentru urari ,cu scuzele de rigoare celor carora nu am reusit datorita numarului atat de mare inca sa le multumesc! Astazi am implinit 42 de ani! Mult , putin , eu ma simt foarte tanar si puternic. Am trait facand foarte multe lucruri la viata mea si cred ca unele dintre ele au fost bune. Daca imi pare rau de ceva , este ca toata energia si disponibilitatea mea ptr efort, nu au fost puse in slujba a ceea ce merita cu adevarat... Acum sper sa mai am macar inca 42 de ani de viata, in care intelepciunea si credinta primite ca dar prin examenul la care m-a supus Dumnezeu , sa fie puse in slujba binelui prin iertarea, dragostea si faptele fata de toti cei ce ma inconjoara! Fie ca Domnul sa ne calauzeasca pe noi toti!", a scris Mircea Rosca pe Facebook.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.