Victor Ponta, spionat de SIE. Scenariul unui jurnalist de investigații lansat după fotografia din Miami

Publicat in Politica 01 August 2015 1308 ori
Google+ WhatsApp
Victor Ponta, spionat de SIE. Scenariul unui jurnalist de investigații lansat după fotografia din Miami
Victor Ponta, spionat de SIE. Scenariul unui jurnalist de investigații lansat după fotografia din Miami

După ce Magda Bistriceanu, „fosta imagine a PSD din timpul lui Geoană”, a postat, joi, o fotografie cu prim-ministrul Victor Ponta aflat la o cafenea pe aeroportul din Miami, însoțită de mesajul ‘Premierul nostru penal la Starbucks Coffee – Miami International Airport! Ce bine sa ai prieteni la Miami, mulţumesc pentru foto!”, jurnalistul de investigații Ovidiu Zara, a lansat un scenariu incredibil.

 

Potrivit jurnalistului, premierul Victor Ponta ar fi monitorizat de S.I.E.

„Intrebarea zilei: PONTA MONITORIZAT DE S.I.E. ?

Va aduceti aminte de fotografia aparuta acum cateva zile pe retelele de socializare cu premierul Ponta, insotit de baiatul sau, la o cafenea situata pe aeroportul din Miami? Ei bine, fotografia respectiva a fost postata pe Facebook de Magda Bistriceanu – fosta imagine a PSD din timpul lui Geoana (prietenul lui Sorin Ovidiu Vantu, care la randul sau e prieten cu MRU; nu uitati ca Geoana e prieten cu Cozmin Gusa, nepot lui Iulian Vlad – fostul sef al Securitatii si interpus al lui SOV la Realitatea TV).

Comentariul care insotea fotografia fost urmatorul: ”Premierul nostru penal la Starbucks Coffee – Miami International Airport! Ce bine sa ai prieteni la Miami, mulţumesc pentru foto!”.

„Coincidenta” face ca Magda Bistriceanu sa fi trecut subit, in noiembrie 2012, in partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu, Forta Civica. Ca atare, ma gandesc ca „prietenii” acolitei lui MRU care i-au furnizat fotografia sunt ofiteri SIE care-l monitorizeaza pe Ponta …”, a scris Ovidiu Zara pe pagina de Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.