Băsescu șterge pe jos cu cameleonul Iohannis: ”Râdeam singur!”

Publicat in Politica 18 Septembrie 2014 2117 ori
Google+ WhatsApp
Băsescu șterge pe jos cu cameleonul Iohannis: ”Râdeam singur!”
Băsescu șterge pe jos cu cameleonul Iohannis: ”Râdeam singur!”

Președintele Traian Băsescu îl critică extrem de dur pe candidatul ACL, Klaus Iohannis. Băsescu susține că Iohannis a avut un comportament cameleonic și s-a schimbat de foarte multe ori în timpul carierei sale politice.

 

 

”Îl văd tăcut, îl văd introvertit așa. Despre un candidat la președinție trebuie să știi tot!

 

Când a fost întrebat cum și-a făcut cele 6 case a spus că și le-a făcut din meditații. Vă spun că râdeam singur în birou.

 

Un candidat, eu când am candidat, am candidat cu toate problemele ridicate de presă arhicunoscute. Eu am așa un senitment, nu de îngrijoare, că nu e neapărat grija mea.

 

Din 2009 până acum ai fost premierul Grivco, până mai ieri, în 2012 ai participat la suspendarea președintelui. Până ieri era bun Ponta, era rău Băsescu. Acum Ponta e rău, pentru că Iohannis a devenit candidatul dreptei. Cine ești domnule Iohannis? Mie îmi neclar acest om.

 

Am  încă legături foarte strrânse în PDL și sunt foarte multe organizații de convins. Ei se întreabă: cine este Iohannis?”, a declarat Traian Băsescu, la TVR.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.