Mircea Rosca, in pericol. PDL a ordonat mazilirea liberalilor loiali lui Antonescu

Publicat in Politica 28 Iulie 2014 1574 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Rosca, in pericol. PDL a ordonat mazilirea liberalilor loiali lui Antonescu
Mircea Rosca, in pericol. PDL a ordonat mazilirea liberalilor loiali lui Antonescu

Liberalii au primit temă de casă de la PDL ca în cel mai scurt timp să ajungă la același număr de membri în toate Birourile Județene și Locale. Liberalii s-au pus deja pe treabă, iar acțiunea de desfășoară sub atenta coordonare a secretarului general Marian Petrache. 

 

 

 

Echipe ale conducerii PNL au luat țara la picior din județ în județ și organizează ședințe, în urma cărora se completează Birourile Permanente Județene, până se ajunge la număr paritar cu cel al PDL.

 

Surse din PNL ne-au explicat că actualii lideri profită de oportunitate și încep să mai facă și curățenie prin organizații. Nicun șef de filială nu va fi dat afară, dar pentru fidelii lui Crin Antonescu s-a pregătit o tactică specială. În Biroul Județean sunt impuși oameni care-i strică majoritatea președintelui și care sunt loiali noii puteri de la București. Unul dintre sustinatorii fideli ai lui Antonescu este si Mircea Rosca, seful liberalilor prahoveni care, judecand dupa cum au fost atribuite functiile in PNL, risca pierderea organizatiei judetene.

 

Astfel, noua conducere a PNL își impune dominația în toate organizațiile și pregătește terenul pentru războiul ce va urma alegerilor prezidențiale în fiecare organizație.

 

De asemenea, tot acum se stabilește conducerea paritară de județe cu PDL-ul și se iau măsuri pentru a se regla asperitățile între liderii locali, în vederea fuziunii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.