Ia zi, Lucica! Mai ai "fetișuri"?

Publicat in Politica 29 Iunie 2020 Actualizat: 29 Iunie 2020 1855 ori
Google+ WhatsApp
Ia zi, Lucica! Mai ai "fetișuri"?
Ia zi, Lucica! Mai ai "fetișuri"?

Lucica Onea a aflat pe pielea lui ce inseamna sa fii de cealalta parte a fetișului. Deh, vorba romanului, fie roata si patrata, tot se-ntoarce ea odata!

 Fostul sef al DNA Ploiesti – trimis in judecata intr-un dosar al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie – a luat un flit cat el de mare la ICCJ marti, 23 iunie 2020. 

Mai exact, Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a trimis la plimbare cand Lucica a contestat Hotararea nr. 26 din 19 februarie 2019, prin care Plenul CSM a validat numirea in functii de executie la SIIJ a procurorilor Adina Florea (anchetatoarea lui Onea), Mihaiela Iorga-Moraru, Sorin Eugen Iasinovschi, Zarafina Puiu si Marin Nicolae. Iar hotararea ICCJ este definitiva.

Concret, Lucica voia sa scape de anchetatoarea Adina Florea si eventual sa pice pe maini mai blande. Dar cum Sfantu' Petru nu raspunde la interfon, cererea lui Onea a fost respinsa. Adina Florea ramane si ii dorim sa il fetișeasca pe Onea cum i-a fetișit si el pe altii.

Redam minuta din dosarul nr. 3281/1/2019:

 

Respinge cererea de repunere in termenul de exercitare a contestatiei. Admite exceptia tardivitatii formularii contestatiei. Respinge contestatia formulata de contestatorul Onea Lucian Gabriel impotriva Hotararii Consiliului Superior al Magistraturii nr. 26/19.02.2019, ca tardiv formulata. Definitiva.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.